Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Din guide til dit næste tøjkøb

Vi er med på at det godt kan være svært at finde hoved og hale i nutidens modeverden. Der er simpelthen så mange forskellige mærker at det kan føles helt umuligt at finde ud af hvad der er værd at investere i. Nogle brands producerer rigtigt flot tøj der falder fra hinanden når du har gået med det i et par måneder, mens andre producerer tøj der er meget komfortabelt men måske ikke er specielt pænt. I denne guide vil vi give dig en kort introduktion til et par forskellige brands der kombinerer de bedste aspekter af disse, og leverer tøj der både er flot, komfortabelt og holdbart. Med informationen fra denne artikel i lommen kan du trygt udvide garderoben med en vished om at du får produkter af høj kvalitet.

Artiklen er leveret af


Et multikulturelt ikon

Det først af de brands vi vil introducere dig til i denne artikel er Kenzo. Mærket har siden grundlæggelsen i 1970 positioneret sig selv som et high-end brand i den europæiske modebranche. Kenzo har altid haft hovedkvarter i Paris, og er kvaliteten af deres tøj har altid båret præg af den europæiske produktion. Grundlæggeren af firmaet, Kenzo Takada kommer dog selv fra Japan. Han flyttede til Paris i 1964, med det ene mål at få sat gang i hans karriere i modebranchen. I starten solgte han håndlavet dametøj, men udvidede i 1983 produktionen med herretøj også, og har dermed stadig produceret herretøj i længere tid end mange andre brands har eksisteret.

Kenzos baggrund i det asiatiske har altid været tydelig i hans designs, og det er præcis denne kombination af japansk design og europæisk produktion der gør Kenzo til noget helt særligt. Kenzo er kendt for sine stærke farver, og er i den seneste tid også blevet kendt for deres ikoniske tigermotiv, der pryder mange forskellige produkter, såsom t-shirts og sweatshirts, og ofte dækker hele fronten af disse.

Kenzo producerer et bredt udvalg af produkter, men netop disse t-shirts eller sweatshirts står helt sikkert højt på listen over produkter vi vil anbefale fra deres produktlinjer. Når man køber tøj fra high-end brands som Kenzo kan det godt føles som lidt af en investering, selvom den kvalitet man får for pengene helt sikkert er det hele værd. Det kan derfor være rart når der er et udvalg af produkter der står ud i mængden. Med en Kenzo sweatshirt med det populære tigerhoved får du et tydeligt symbol på at du har fået dig et fedt produkt.

Det lokale valg

Et andet brand der leverer den samme høje kvalitet, men som har en helt anden baggrund er danske Han Kjøbenhavn. Han Kjøbenhavn blev grundlagt i 2008 af Jannik Wikkelsø Davidsen. Til at starte med producerede de briller. Det gør de stadig i dag, men har siden udvidet med tøjproduktion. I tiden siden Han Kjøbenhavn begyndte at lave tøj har de modtaget stor international anerkendelse. I 2013 var de at finde på modemagasinet Complex’s liste over de 15 bedste herretøjsmærker fra Skandinavien. Året efter, i 2014, forekom Han Kjøbenhavn på GQ’s liste over otte skandinaviske herretøjsbrands som alle bør kende.

Siden Han Kjøbenhavns grundlæggelse har de også tiltrukket sig opmærksomhed fra forskellige større brands rundt omkring i verden, og har blandt andet samarbejdet med Puma om deres fælles kollektion Puma x Han Kjøbenhavn.

Han Kjøbenhavns tøj er simpelt men stilfuldt, et perfekt eksempel på den underspillede stil vi er så stolte af her i norden, og som gennemsyrer hele vores kultur, hvad enten det drejer sig om det nordiske folks personligheder, humor, eller i dette tilfælde, tøj. Hvis man har lyst til at klæde sig i tøj der afspejler den nordiske kultur, og som tager sig godt ud uanset om man skal have det på til hverdag eller til fest, så er Han Kjøbenhavn et oplagt valg.

Det bedste sted at handle

Spreeglee.com er en af danmarks førende sælgere af high-end herretøj, og et oplagt sted at tjekke ud, hvis du er interesseret i at samle noget af det tøj op der er beskrevet i artiklen her. Spreeglee fører over 30 forskellige brands, så selv hvis du ikke lige har fået lyst til noget særligt af at læse denne artikel, er vi næsten sikre på at du kan finde noget du kan bruge.

Vi sørger for at du får en fantastisk online shoppingoplevelse, med mange forskellige funktioner der gør det så nemt for dig som muligt. Vi sender pakker hver dag, så de bliver leveret til dig på bare 1-3 dage. Forsendelsen er desuden gratis, og det samme er vores retur, hvis du får noget der ikke lige passer dig. Derudover får du med Viabill mulighed for at splitte din betaling op i flere omgange hvis det passer dig bedre.

Vi tager selv ud i verden og besøger leverandører, og vi har derfor allerede sat vores kvalitetsstempel på alle de produkter du finder i vores butik. Når du handler hos Spreeglee er det eneste du behøver at tænke på hvad du har lyst til, og ikke alle teknikaliteterne med at få produktet i hånden. Det sørger vi for.