Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

I en verden baseret på sorte og røde tal mister man hurtigt kemien i soveværelset

Artiklen er leveret af

For mange par og personer er det hverdag, at man har mistet kemien i sit soveværelse. Naturligvis er det stadigvæk et tabu, men ikke desto mindre er det blevet meget almindeligt, hvis man kigger på efterspørgslen efter diverse hjælpemidler til at få et parforhold til at fungere igen.

Dog er det jo helt forståeligt, at det er et tabu. Man har jo ikke lyst til at være endnu et par, som bliver skilt. Derudover har alle vi mennesker et behov for at få opfyldt nogle seksuelle drifter, som ligger gemt i os. Derfor kan det meget hurtigt lede til store frustrationer og dermed parforhold som slutter, selvom kærligheden og glæden ved hinanden egentlig stadigvæk var der.

Mit parforhold fungere ikke - hvad gør jeg?

Du kan faktisk gøre utrolig mange forskellige ting. Sammen med din partner kan du for eksempel søge rådgivning hos en sexterapeut, hvor I kommer i et større forløb, som forhåbentligt kan hjælpe jer videre på jeres rejse sammen. Dog kan det være meget tidskrævende og for mange rigtig grænseoverskridende, da man pludseligt lukker en fremmed ind i sit soveværelse.

I kan også prøve forskellige organisationer af, hvor man kan snakke med andre om problemerne eller for den sags skyld noget helt tredje. Men her skal man stadig overkomme den store tabu grænse, som kan være meget svær at overkomme.

Men der findes også en nemmere, hurtigere og for mange en meget sjovere metode. Her tales der selvfølgelig om legetøj specielt lavet til voksne og ikke til børn. Vi taler naturligvis om sexlegetøj, som for mange er lige præcis den løsning, de har gået og ledt efter med lys og lygte.

Derfor er sexlegetøj blevet så populært til par

Det er en sjov måde at få krydret sit parforhold. Derudover kan det jo sådan set være med til at redde parforholdet, fordi sexen for mange er en rigtig vigtig del. Netop det kan legetøjet være med til at katalysere, så man jo netop på den måde redder sit forhold.

Yderligere findes der et utal af forskellige sjove dimser, som kan være med til for alvor at sætte gang i soveværelset endnu engang, som var man tilbage i sine unge år. Der findes også siden purepleasure, hvor du og din partner kan prøve mange forskellige sjove ting af.

Et godt råd kan være at starte ud stille og roligt med nogle få ting. På den måde kan I sammen eksperimenterer med nogle forskellige ting, men i et tempo som passer jeres begge tos temperament og ikke mindst lyster. Hvis man ikke er med begge to, så ender man tilbage hvor man startede, og så har man egentlig bare spildt sine penge.

Derfor kan et godt råd være, at man hver især køber nogle ting, som den anden partner ikke har haft nogen bestemmelser omkring. På den måde bliver det også mere spændende, da det jo bliver en overraskelse, hvad ens partner har købt. Vi tror i hvert fald, I nok skal komme godt videre med jeres parforhold.