Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Måltidskasser hitter blandt børnefamilier: Se udvalget

Artiklen er leveret af

Danskerne har for alvor åbnet øjnene op for måltidskasser, og det er noget, som leverandørerne af måltidskasser kan mærke. Mange flere afprøver konceptet for at spare tid og få mere overskud i den travle hverdag.

Særligt de sidste par år er det gået stærkt med måltidskasser. De fleste leverandører er efterhånden landsdækkende og leverer måltidskasser som aldrig før.

Udenlandske aktører såsom Marley Spoon har bemærket efterspørgslen i Danmark og vil udnytte det markedspotentiale, der er i Danmark. Det tegner til at blive et koncept, der for alvor er kommet for at blive.

Passer til livsstil og den moderne familie

Måltidskasser har aldrig før givet så meget mening, som det gør nu. Det kulminerer i en tid, hvor børnefamilier føler sig pressede på tid og energi.

For mange børnefamilier er det en kæmpe hjælp at få leveret måltidskasser, der indeholder hele ugens måltider. På den måde er der oceaner af tid, der bliver sparet på indkøb, som i stedet kan bruges på afslapning og nærvær med familien.

Det er noget, som danskerne er villige til at betale for. Med en så travl hverdag som mange har i dag, handler det om at prioritere drønhårdt. Det er en mulighed med måltidskasser, hvor du ikke går på kompromis med maden. Tværtimod får du hver uge leveret sunde, nærende og varierende måltider.

Det passer perfekt ind i den livsstil, som mange efterspørger, men ikke altid har overskud til. For mange familier bliver der hurtigt langet de samme retter på bordet igen og igen, og det er en udfordring, som måltidskasser er med til at løse.

Weekenderne går ofte lige så hurtigt som hverdagene. For det er ofte i weekenderne, hvor der skal nås de ting, som ikke altid kan lade sig gøre i hverdagene. Derfor er det ikke nødvendigvis alle, der formår at handle stort ind om søndagen.

Og det rammer ofte forældrene, når der skal handles ind. For hvad skal der købes? Hvad har man lyst til? Skal der serveres spaghetti bolognese igen, eller hvad er der stemning for?

I Sverige har måltidskasser og dagligvarer indkøb på nettet længe været en succes. Det tegner derfor også til at komme mere frem blandt danskerne.

Hvis du er i tvivl om, hvilken måltidskasse der vil passe til dig, har vi lavet en oversigt over mulighederne. Her har du mulighed for at blive klogere på priser på måltidskasser og finde den, der dækker dine behov og ønsker.

Simple Feast

Simple Feast tilbyder vegetariske og veganske måltidskasser. Du kan vælge mellem Family Feast og Season Feast, hvor begge findes i en vegetarisk og vegansk udgave.

Ved begge måltidskasser angiver du, om måltidskassen er til 2-3 personer eller 4-5 personer. Hvis du vælger en måltidskasse fra Simple Feast, vil du få 3 tilberedte måltider om ugen.

Måltiderne er 100% økologiske og kan tilberedes på 10 minutter. De er tilrettelagt den travle hverdag og passer perfekt til dig, der enten spiser vegetarisk/vegansk eller ønsker at indføre flere kødfrie måltider om ugen.

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad byder på måltidskasserne ”måltidskasse” og ”sund balance”. Du kan vælge 1-5 kuverter og måltider til 3 eller 4 dage.

Fordelen ved Kokkens Hverdagsmad er, at maden er næsten færdiglavet, så du blot skal stå for at opvarme og servere måltidet. Det er en yderst børnevenlig måltidskasse, som kan serveres på 20 minutter.

Hver uge kan du se måltiderne på menuen. Hvis der er nogle retter, som du vil udskifte, er der altid tre alternativer. På den måde er du sikker på at få en måltidskasse med en menu, der falder i din og familiens smag.

RetNemt måltidskasser

RetNemt måltidskasser er en fleksibel løsning for dig, der gerne vil have indflydelse på dine måltider. Du har mulighed for at designe din egen måltidskasse, hvor du kan vælge, om du vil have flest familievenlige, hurtige, sunde eller økologiske måltider.

Hvis der er nogle ingredienser, som du ikke kan tåle eller ikke ønsker i din måltidskasse, kan du fravælge dem. På den måde er du sikker på, at du aldrig vil modtage dem i din måltidskasse.

Retterne er pakkede, så de er nemme for dig at stille i køleskabet og tilberede, når du skal i gang med madlavningen. Opskrifterne er simple og hurtige at følge, så du behøver ikke at være en verdenskok for at lave måltiderne fra RetNemt.

Aarstiderne

Aarstiderne er den ældste leverandør af måltidskasser og har et stort udvalg bestående af forskellige økologiske måltidskasser. Der er både til vegetarer, veganere, børnefamilier og til dig der eksempelvis spiser efter Sense-principperne.

Aarstidernes måltidskasser dækker meget bredt og er derfor stadig den leverandør, der er danskernes foretrukne valg. Det er uden tvivl et populært valg.

Skagenfood

Skagenfood er kendetegnet for de gode måltidskasser med friskfanget fisk og fantastiske råvarer. Det er basen for måltidskasserne fra Skagenfood. Så hvis du er til pivfrisk fisk i fremragende kvalitet, er det helt oplagt at prøve denne leverandør.

Hvis du gerne vil være foruden fisk i dine måltider, er der også mulighed for at vælge en måltidskasse uden fisk. Er hverken fisk, fjerkræ eller kød din kop te, kan du vælge de vegetariske måltidskasser, der er 100% økologiske.

Marley Spoon

Marley Spoon tilbyder fleksible måltidskasser til dig, der gerne vil have stor indflydelse på din madplan. Hos Marley Spoon vælger du nemlig mellem om din måltidskasse skal være til 2 voksne eller 4 voksne.

Fordelen ved Marley Spoon er, at du hver uge bliver præsenteret for 20 nye opskrifter. Blandt disse opskrifter vælger du hvilke retter, som du vil have leveret hjem til din husstand. Antallet af opskrifter er naturligvis afhængig af, hvor mange måltider du ønsker at få leveret. Du kan få leveret 3-5 retter per uge.

Det er en kæmpe force for dig, der eksempelvis foretrækker dine måltider laktosefrie, uden mejeriprodukter eller kød. På den måde kan du tilvælge og fravælge opskrifter, som det passer dig.

Halkær Ådal

Halkær Ådal ønsker at levere almindelig hverdagsmad til dig, der nyder gode gamle klassiske retter fra mormors køkken. Det er definerende for køkkenet hos Halkær Ådal, hvor du kan få leveret livretter såsom karbonader, oksebryst og boller i karry.

Alle retterne hos Halkær Ådal er fryseretter, som er færdiglavede. Det vil sige, at du blot skal smide retten i ovnen og mikroovnen, og så kan du servere mad. Det er perfekt for dig, der gerne vil have nemme, hurtige og sunde retter. Alle ingredienserne er i god kvalitet, og retterne er lavet med kærlighed.

Bonzo

Bonzo giver dig mulighed for at droppe indkøbsturen og planlægningen af madplaner. Med måltidskasserne fra Bonzo får du leveret måltider med opskrifter, som kan laves på 10 minutter.

Du kan finde et stort udvalg af både veganske, børnevenlige og klassiske kødretter. Det er et udvalg, der favner bredt og er hurtig at lave i en travl hverdag. Alle retterne er uden konserveringsstoffer og tilsætningsstoffer.