Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Giv dit arbejde et boost

Artiklen er leveret af

Vi vil alle gerne klare os bedst muligt i vores karriere, men nogle gange har man hverken energien, overskuddet eller motivationen til at yde sit bedste. Dette er noget, der kan være enormt frustrerende, når man er interesseret i at udvikle sig professionelt, og man kan derfor ende i en meget negativ spiral, hvor man blot bliver mere og mere frustreret og har mindre og mindre energi. Så hvordan undgår du denne spiral og finder ny energi og motivation? Her er et par tips.

Pas på din krop

Et godt sted at starte, hvis man gerne vil have mere energi i sin hverdag, er ved ens krop, og hvordan man behandler den. Søvn, kost og motion kan alle have en stor effekt på både dine energiniveauer, men også dit humør, så det er en god idé at kigge på, om du har nogle dårlige vaner med disse ting, eller om der bare er nogle oplagte steder, hvor du kan forbedre, hvordan din krop har det.

Søvn er noget af det vigtigste, når det kommer til energi, og på mange måder er både kost og motion også forbundet med din søvn, da den rette kost samt fysisk aktivitet kan være med til at forbedre din søvnkvalitet. Søvnkvaliteten er nemlig vigtig at være opmærksom på. Det er ikke nok at sørge for at gå i seng otte timer inden du skal op, hvis du ikke får god søvn i det tidsrum. Hvis din søvnkvalitet trænger til en opgradering, så er det en god idé at starte med at kigge på din seng. En seng, der ikke passer til dig, kan i høj grad være med til at påvirke kvaliteten af din søvn. Så hvis din seng enten er for hård eller for blød, så find din nye boxmadras her, så du giver dig selv de bedste chancer for at få en god nats søvn.

Genfind arbejdsglæden

Det kan være svært at føle arbejdsglæde ved sit job dag efter dag, og det er heller ikke realistisk at regne med, at man kommer til at elske hver dag, man er på arbejde. Men der er nogle ting, man kan gøre for at genfinde den motivation og interesse, der først fik dig til at vælge den karriere, du har.

Hold dig opdateret med din branche. Det kan være, der sker nogle spændende, nye udviklinger, der er med til at vække den interesse, du har i branchen. Nye tendenser kan være gode at følge med i, da du muligvis endda kan komme til at bruge dem i dit arbejde, hvilket kan give ny motivation og liv til arbejdsdage, der måske ellers lignede hinanden lidt for meget.

Bed din arbejdsgiver om nye opgaver. Det kan være skræmmende at skulle snakke med din leder eller chef om disse ting, men nogle gange er de slet ikke klar over, at man er ved at køre død i opgaverne. Nye udfordringer og variation i hverdagen kan være med til at give en større glæde ved at arbejde, da man undgår, at hver dag bliver ens.