Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ting du skal overveje at anskaffe, hvis du skal flytte kontor

Artiklen er leveret af

Skal du flytte kontor? Så ved du formentlig allerede, at der er en masse ting at se til. Du skal både pakke dit gamle kontor ned og pakke dine kontormøbler og dit kontorinventar ud i det nye kontor. Dette er dog ikke det eneste, som du skal holde styr på, og derfor kan du her i denne artikel finde en oversigt over de ting, du med fordel kan overveje at anskaffe, hvis du står overfor at skulle flytte kontor.

Det kan for eksempel være:

  • Nye kontormøbler
  • Skillevægge
  • Elektronisk udstyr.

Indret dit nye kontor med en skillevæg

Der er mange, der ikke er klar over, hvor stor en betydning skillevægge kan have på et kontor. Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig af en skillevæg, og det gælder især, hvis du skal sidde i et åbent kontorlandskab, eller hvis du bare har et meget stort kontor.

En skillevæg er den perfekte løsning, hvis du har brug for at inddele dit kontor i sektioner. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en lille krog på dit kontor, hvor du kan have en behagelig stol stående til dine pauser, eller det kan være, at du gerne vil have et særskilt ”mødelokale” inde på dit kontor.

En skillevæg er som nævnt også en rigtig god løsning for dem, der arbejder i åbne kontorlandskaber. Det skyldes, at man med en skillevæg kan skærme af på en ordentlig måde mellem de forskellige siddepladser, og på den måde vil hver enkel medarbejder få følelsen af at have sit eget kontor.

Sørg for at have det rette tekniske udstyr

Der er intet værre end at gå ned på udstyr. Har du for eksempel ikke de rigtige AV løsninger, kan det gå ud over din produktivitet og din effektivitet, og du kan komme til at bruge for meget tid på andre ting end din kerneopgave. Der kan hurtigt gå et par timer med at få computeren op og køre, hvis den ikke fungerer, som den skal, og det er værdifuld arbejdstid, som du dermed vil komme bagud, hvis du ikke er så heldig at have kyndig IT-hjælp ved hånden.

Når du skal flytte kontor, er det derfor et oplagt tidspunkt at revurdere det tekniske udstyr. Har du alt det, du skal bruge for at kunne præstere dit bedste inden for din arbejdstid, eller kunne du med fordel få noget nyt og bedre udstyr, som kan sikre en øget produktivitet?

Det kan være alt lige fra antallet af computerskærme til dine muligheder for at kunne foretage et konferenceopkald fra dit kontor. Det kommer an på, hvad dine behov er.