Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Føler du dig også stresset når du kommer hjem fra arbejde? Læs med her

Artiklen er leveret af

I disse tider er der på arbejdsmarkedet et stort fokus på stress. Flere og flere mennesker går nemlig ned med stress, eller føler sig unødigt stresset når de kommer hjem fra arbejde. Føler du dig også stresset når du kommer hjem fra arbejde, kan du med fordel læse med her.

Begynd at træne

Et af de bedste våben mod stress er træning. Stress er noget som kan ramme alle, men ved at motionere mindst et par gange om ugen, vil du opleve hvordan du vil få det betydeligt bedre. Dog kan det alligevel af og til være svært at slæbe sig selv helt op til det lokale fitnesscenter, og derfor er hjemmetræning også blevet mere og mere populært. Flere og flere begynder at købe fitness- og træningsudstyr, til deres eget hjem. Find et af Danmarks største udvalg af fitnessudstyr online her, og kom selv i gang med at træne derhjemme.

Lad dit arbejde blive på arbejdet

En grund til at mange mennesker føler sig stresset når de kommer hjem fra arbejde, er at de simpelthen ikke lader arbejdet blive på arbejdet. I stedet er der flere og flere som om aftenen sidder og stresser over alt det de er bagud med eller ikke har fået nået den pågældende dag, og dette er på trods af at de ikke kan gøre noget ved det før de møder ind på arbejdet igen. Derfor er det vigtigt at lære at slippe arbejdet når du kommer ud i bilen, og at acceptere det faktum at du måske ikke nåede så meget som du havde regnet med. Undgå også så vidt som muligt at svare på arbejdsmails udenfor din arbejdstid, og generelt er arbejde hjemmefra heller ikke altid så godt, idet det udvisker grænserne for hvornår du er hjemme og hvornår du er på arbejde.