Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Derfor er det en god ide at din virksomhed får hjælp til transskribering

Artiklen er leveret af

Er du ejer eller medejer af en virksomhed er det vigtigt at du hele tiden ser på hvilke procedurer i virksomheden du kan optimere, således at processen bliver mere effektiv.  I tilfælde af at din virksomhed har lydfiler som skal nedskrives i forskellige forbindelse med fx retssag eller et interview eller noget helt tredje, kan det være rigtigt fornuftigt for dig at sætte dig ind i hvorvidt du kunne drage fordel af at få hjælp til transskriberingen af disse.

I sparer tid som dine medarbejdere vil kunne bruge bedre andre steder

En stor del af meget arbejde som indeholder lydfiler, er at få skrevet disse lydfiler ned på skrift. Dette kan gøre at folk som i virkeligheden burde lave andre opgaver de er mere kvalificeret til, kan ende med at bruge flere timer om dagen, på at nedskrive lydfilen. Ved at få professionel hjælp til at få transskriberet jeres lydfiler, sikre du at dine medarbejdere bruger tiden langt mere effektivt, på det de rent faktisk er udannet til. Du kan få hjælp til transskribering her.

Det er større chance for der ikke er fejl eller mangler 

En anden stor fordel ved at få hjælp til transskribering, er at ikke nok med at dine medarbejdere kan fokusere på deres opgaver på arbejdet, vil risikoen for at der er fejl eller mangler i teksterne også blive minimeret. Dette er blandt andet fordi en skribent til dagligt lever af at nedskrive lydfilerne, han/hun er vant til at høre ord og skrive dem, og derfor vil dette også gøre at dine tekster mere præcist vil afspejle det som bliver sagt på lydfilen. Herudover vil en skribent typisk også kunne lave teksterne en del hurtigere end dine ansatte med mindre erfaring, og derfor vil du også hurtigere sidde med teksten mellem hænderne.