Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan forkæler du dine ansatte

Artiklen er leveret af

Når du er leder af en virksomhed, er der mange forskellige ting at tænke på. Det er dit ansvar, at alting kører rundt, som det skal. Til gengæld kan du ikke få det til at køre rundt uden et hold af dygtige ansatte.

De ansatte i din virksomhed vil altid have rigtig stor betydning for, hvordan hele virksomheden klarer sig og fungerer. Derfor er det også vigtigt, at du viser dine ansatte, at de er værdsat. Kun på den måde kan du påvirke dem til at være glade og motiverede. Du vil altid være mere motiveret, hvis du ved, at din leder bemærker og værdsætter det arbejde, som du laver. Men hvordan kan du forkæle dine ansatte?

Køb julegaver til dine ansatte

Firmajulegaver kan virke unødvendigt eller overflødigt, men i virkeligheden er det den slags små ting, der kan gøre en forskel i det store hele. Det er din måde at vise dine ansatte på, at du tænker på dem og gerne vil give dem igen. Det er ikke nok at købe nogle firmajulegaver, men det kan være med til at gøre en forskel. Og hvem elsker ikke at få gaver? Når du skal vælge gaver, kan du f.eks. vælge firmajulegaver fra Julefabrikken.

Hold en firmafest for dine ansatte

Når du vil give igen til dine ansatte, kan du også vælge at holde en firmafest. Det er noget, der er rigtig hyggeligt at gøre et par gange om året i en virksomhed. Det er nemlig de ansattes chance for at have det rigtig sjovt med hinanden, uden det hele skal handle om arbejde. Når du tager initiativ og arrangerer sådan en fest for dine ansatte, er det bestemt at give dem igen og vise dem, at du værdsætter dem. En firmafest kan både være en sommerfest med grill og festlig musik, og det kan være en traditionel julefrokost med det hele. Der behøver i virkeligheden slet ikke at være en anledning andet end et ønske om at skabe hygge og fællesskab. Firmafester er nemlig også noget af det, som kan være med til at bringe folk endnu tættere sammen. Det vil smitte af på stemningen på arbejdspladsen. Når folk er glade og trygge ved hinanden, vil de automatisk også være mere tilbøjelige til at gøre et effektivt stykke arbejde.

Giv dine ansatte en frokostordning 

Der er også den mulighed, at du kan give dine ansatte en frokostordning. Det vil sige, at der hver dag kommer nogle og laver mad til jer alle sammen, i stedet for at alle skal have hver deres kedelige madpakke med. Der er ingen, der ikke nyder at få serveret god mad, så det er bestemt en god måde at give dine ansatte igen på. De vil med garanti nyde godt af ikke at skulle medbringe egen madpakke hver dag, men i stedet få serveret maden. En frokostordning er desuden også med til at give noget til fællesskabet, fordi alle sidder og nyder deres mad sammen i stedet for hver for sig.