Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Har du overvejet en tandprotese, men været bange for prisen? Se med her

Artiklen er leveret af

Vi kan alle komme til at stå i den situation, hvor vi har brug for en tandprotese, og du har måske tænkt over det længe, at du tror, at det vil være bedst for dig. Det er nemlig de færreste mennesker, der kan bevare alle de naturlige tænder igennem hele sit liv. Du står måske netop i den situation. Men i dag skal det ikke stoppe eller forhindre dit liv i at foregå på samme måde, hvis du pludselig ikke kan bevare alle de naturlige tænder – du har nemlig en god mulighed for at få en tandprotese, så alting fortsætter. Dog kan prisen på en tandprotese noglegange bekymre.

Hvad koster en tandprotese?

Det er svært at komme med en bestemt pris på, hvad en tandprotese vil koste for dig, da prisen kan variere meget. Det kommer fuldstændig an på dit personlige behov, og hvad der vil være bedst for lige præcis dig. Det er dog alligevel en fordel, fordi så kan du være sikker på, at din tandprotese er fuldstændig tilpasset til dig. Det økonomiske kan godt bekymre, og det er derfor forståeligt, at du måske føler et behov for at vide en pris. Du kan dog få foretaget en personlig vurdering, hvor i sammen finder ud af, hvad der passer bedst til dig. Læs mere om prisen på tandproteser her.

Hvis beløbet skulle blive højere end du havde regnet med, så har du mulighed for finansiering, så prisen på din tandprotese ikke bliver det, der stopper dig fra at fortsætte livet uden belastning. Hos Tandprotetikeren har du mulighed for at få finansiering med løbetider helt fra 12 til 60 måneder. Du kan derfor få tilpasset det til din økonomi, så du kommer til at føle et stort pres på din økonomi.