Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Alt du skal vide om hjemmekontoret

Artiklen er leveret af

Rigtig mange mennesker har prøve at skulle arbejde hjemmefra.

Det kan være, at du har arbejdet hjemme med en stor skoleopgave, at du er hjemsendt fra dit arbejde, at du har en hjemmearbejdsdag eller at grunden er en helt fjerde. Uanset hvad grunden er, kan det være en udfordring at arbejde effektivt hjemmefra, og det er uden tvivl en omvæltning, som de fleste kan vænne sig til. For at gøre det lettere for dig, får du herunder et par gode råd til din hjemmearbejdsdag.

Se listen her

  • Først og fremmest bør du strukturere din dag. Det kan du gøre på mange måde, men det mest overskuelige vil være at lave en liste med tidspunkter og opgaver i løbet af dagen. Her skal du både have lagt en frokostpause og et par små pauser ind i løbet af dagen, for du kan ikke koncentrere dig optimalt hele dagen, hvis du ikke holder et par pauser.
  • Det kan være en god idé at få lidt frisk luften og ilt til hjernen, enten inden din arbejdsdag starter eller i én af dine pauser.
  • Sæt dig et sted, hvor du kan arbejde uden at blive forstyrret, og hvor du sidder behageligt.
  • Få styr på de mest nødvendige kontorartikler, så du ikke skal bruge lang tid på at finde en overstregningstusch eller en kuglepen, imens du fx sidder i et online møde. Der findes mange billige kontorartikler, som du kan købe til dit hjemmekontor.
  • Tag et bad, spis morgenmad og tag dit almindelige arbejdstøj på inden du møder ind på dit hjemmekontor. På den måde vil det komme til at ligne en almindelig hverdag lidt mere, og du vil være mere oplagt til dagens arbejdsopgaver.
  • Aftal med dine kollegaer eller din chef, hvordan I skal kommunikere fra jeres hjemmekontor, så det er afklaret, inden dagen starter.