Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Disse fordele er der ved at være erhvervsdrivende

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller ønsker du at kaste dig ud i livet som iværksætter, så ved du stensikkert også, at der kan være mange forhindringer. Måske tør man ikke tage springet ud i uvished, måske er den økonomiske ustabilitet for stor, eller måske er man bare fortvivlet. Drømmer du om at være din egen chef og arbejde med mennesker og opgaver, som du brænder for, så kan du her blive meget klogere på, hvilke fordele der er ved at være erhvervsdrivende.

Artiklen er leveret af


Du kan rejse, så meget du vil

Det lyder måske mærkeligt, når erhvervsdrivende har en lang arbejdsuge og arbejder mange flere timer om ugen end de gennemsnitlige 37 timer. Dog kan du som erhvervsdrivende rejse, alt det du vil, da der er masser af forretningsrejser og lignende, mens du i mange tilfælde også vil have muligheden for at arbejde, mens du er på rejser. Rejser kan nemt og hurtigt findes og bestilles på nettet, så det er ikke noget, som du behøver at bruge lang tid på at overveje eller bestille.

Du er herre over din egen tid

Når du er din egen chef, er du herre over din egen tid, og du bestemmer derfor også, hvornår du vil arbejde, og hvornår du vil holde fri. Det kan være en fordel, hvis man i mange år har været fastlåst i rutineprægede arbejdstider, mens det naturligvis også kan være en fordel, hvis du ønsker at tilbringe masser af tid med din familie og dine venner. Du får mange fordele ved at være erhvervsdrivende, men du skal dog også væbne dig med en god portion tålmodighed, en stor portion gåpåmod og måske også en god fyldt pung. Udover ovenstående fordele er der naturligvis mange flere, som kan give dig den frihed og følelsen af magt over eget liv, som du måske føler, du har mistet.