Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kasper Knudsen hjælper unge med at starte op som selvstændige

Med Kaspers Mentorforløb har mange elever på under 3 måneder, opnået en indkomst der ellers virkede urealistisk for dem.

Artiklen er leveret af


Kasper Knudsen startede sin selvstændige karriere som 14-årig. Forinden han rundede 18 år, kunne han notere sig 3 forskellige vellykkede webshops med høj omsætning på CV’et. Siden da har hans primære fokus, ligget på at hjælpe andre virksomheder. Dette gør han gennem online markedsføring (specielt på Facebook og Instagram), hvor han har været med til at skalere et utal af virksomheder.

“Jeg gik all in i en uge, hvor jeg fik mine 5 første kunder.” Mads Marius, elev på Kaspers Online Mentorforløb. Kasper Knudsen, optagelser til mentorforløb.

Mange af Kaspers elever har sagt deres job op

En af Kaspers uovertruffede spidskompetencer, er hans evne til at videreformidle sin viden. Alle Kaspers erfaringer fra de sidste 4-5 år af hans liv, har han samlet i et mentorforløb. Heri tager Kasper sine elever i hånden, og påklæder dem med alle de erfaringer, fejl, og viden han selv har pådraget sig. Rigtig mange starter op som deltid, hvor de sideløbende har gymnasie, studie eller andet fuldtidsarbejde, som deres primære beskæftigelse. 21% af de første 100 adspurgte elever på forløbet svarede, at de er gået fuldtid på projektet. Nogle fordi deres indkomst oversteg deres nu tidligere arbejde. Andre var blot trætte af deres trivielle hverdag, og søgte nye veje og udfordringer.

Du får det hele serveret for dig, men det er ikke nemt…

Kasper har i sit online mentorforløb lavet mere end 33 trin-for-trin videoer, skabeloner og guides, som klæder dig på at til at starte op som selvstændig marketingkonsulent prompte, hvor du bliver guidet i, hvordan du starter egen virksomhed op, og får oprettet CVR-nummer osv. Du oplæres i alt fra A-Z indenfor Facebook annoncering, hvor du med det 39-siders cheat sheet herom ved din side, står med rigtig fine forudsætninger for at gå ud og levere resultater for dine kunder. Mange elever har fået et flertal af kunder, hvor de hertil også har leveret resultater for dem. Der er mange, som over en længere tidsperiode har formået at levere rigtig fine resultater for deres kunder. En del af eleverne har skabt en 10 gange større omsætning gennem annoncerne, end selve beløbet, der er brugt herpå.

Win-win forretningsmodel

Hvilken virksomhed vil ikke gerne have et samarbejde med en person, som kan give dem deres brugte annoncekroner 5, 10 eller 20 gange igen? Leverer man resultater for kunden, så er det en ren win-win forretningsmodel. Man anskaffer sin kunde en yderligere meromsætning gennem annoncering, hvor man selv får en månedlig ydelse for det. Leverer man ikke resultater, så vil kunden nok genoverveje samarbejdet.

“Prøv det, opgrader dig selv, dit mindset og din tilværelse. Det kan varmt anbefales!” Mads, elev på Kaspers Online Mentorforløb

Ud af +400 elever er 99,5% af eleverne på forløbet ovenud tilfredse

Kaspers usammenligneligt vigtigste ‘mission’ i livet er, at alle hans nærmeste er glade. Dette gælder i høj grad hans kunder, elever og ansatte. Kasper sætter en dyd i, at folk forretningsmæssigt skal være tilfredse med hans arbejde. Uagtet om det er kunder eller elever. Netop af den grund har han skabt et community blandt alle eleverne i en Facebook-gruppe, som rummer alt fra problemstillinger hvor folk får hjælp til succeshistorier, når folk får deres første kunde i hus og endda også Live Q&A. Sidstnævnte er et populært tiltag som eleverne nyder godt af, når Kasper selv sidder klar på webcam, og besvarer de spørgsmål folk skulle sidde med. Om dette gælder problemer med elevernes kunder eller tips og tricks angående ens mindset, så giver Kasper sit besyv angående dette.

Det er ikke kun et forløb omkring Facebook annoncering

Hvad der gælder for rigtig mange kurser, gør sig ikke gældende for Kaspers. Nemlig at man bliver taget igennem et emne (Facebook annoncering f.eks.), hvor man får en masse viden, og herigennem bliver dygtiggjort indenfor netop det emne. Kaspers vision er, at uden et skarpt mindste, bliver det svært at komme langt i livet. Eller rettere; man kan i følge Kasper komme markant længere med at stærkt mindset. Derfor fylder dette også en stor del af Kaspers mentorforløb, hvor han på baggrund af egen erfaring og rigtig meget viden, kommer med sine bedste værktøjer til et forstærket mindset. Langt størstedelen af eleverne på forløbet er ellevilde med denne del, da det er noget de ikke havde forventet, ville have sådan en stor betydning. Et utal af eleverne er begyndt at meditere, læse bøger, høre podcast og har opbygget sig en stærk morgenrutine, som virkelig har været en livsændring for mange af dem. Generelt set har det bare været en åbenbaring for rigtig mange, som er blevet mere selvbevidste, hvor mange samtidigt nævner, at de med de menneskelige udviklingsredskaber fra forløbet er blevet gladere, og har fået en mere positiv hverdag.