Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Selskaber bør følge med samfundets krav på merværdi

Artiklen er leveret af

Ansvarlige, dybdegående og kunden i centrum er alle tre gode eksempler på virksomhedsværdier, der desværre ofte blot bliver nedskrevet på en post-it på kontoret eller klistret på i toppen af en virksomheds hjemmeside.

Der er intet galt i at bruge disse begreber i sin virksomhed. Der er noget galt i at bruge begreberne rent meningsløst og argumentere det med, at det lyder så moderne og lækkert. For langt hen ad vejen kan værdierne være med til at give mening for både medarbejdere og kunder. Værdierne får netop din virksomhed til at skille sig ud på andet end de få ekstra minutter i frokostpausen og de håndører, som kunderne sparer ved at købe dit produkt på tilbud.

Busplatform giver forbrugerne gennemsigtighed

Det er en velfornøjet følelse, når du efter et møde med ledelsen har fundet på virksomhedens nye kerneværdier. Nu er der ingen smarte professorer inden for organisationsteori, som skal komme efter jer. Tro mig. Det vil de. Hvis du ikke formår at hive de intetsigende og abstrakte buzzwords ned til et konkret niveau, så vil de hverken ramme medarbejderne eller kunderne.

Det er ikke en let proces, men det vil gavne dig og din virksomhed i sidste ende. Busplatformen 3bustilbud.dk har formået at inkorporere gennemsigtighed i deres virksomhed på fineste vis. Nu sidder du muligvis og tænker over, hvad gennemsigtighed betyder. Det er netop pointen i at gøre værdierne konkrete og håndterbare.

Busplatformen viser deres gennemsigtighed med deres hjemmeside, der går ned i detaljen med stort set alle aspekter i at leje busser. Dette læner sig meget op ad deres værdi om at være ærlig, da både kunder og medarbejdere skal føle sig trygge og velinformerede ved at arbejde i virksomheden eller leje busser derfra. De spiller med fuldstændig åbne kort, når du har brug for et tilbud på en bustur til Berlin, leje en bus til polterabend eller blot vil vide mere om deres koncept.

Undgå at falde i mængden blandt fejlslagne reklamer og tilbud

Uanset hvor mange søvnløse nætter, aflyste frokostaftaler og tykke pengebundter du har brugt på at lancere en uovertruffen kampagne angående dit produkt, så kan den hurtigt give bagslag, hvis du ikke har indtænkt merværdien.

Forbrugere bliver bombarderet med tilbud overalt på deres vej. Der er altid et nyt tilbud rundt om hjørnet, på den næste hjemmeside eller på de populære apps. Brug derfor merværdi til at få din virksomhed til at vise andet en blot et pricetag.

Bæredygtighed er en af de metoder, der de seneste år har vundet stort indpas inden for merværdi. Din T-shirt er ikke længere blot en trøje uden ærmer. Den er produceret under ordentlige forhold, og den medvirker til en grønnere jord. Selvom ofte er en dyrebar proces at indføre bæredygtighed i en virksomhed, så vil det i sidste ende gavne virksomheden på flere parametre.

Kunderne bliver opmærksomme på, at I ikke blot er en virksomhed, der udelukkende fokuserer på profit. Medarbejderne finder merværdi og mening i deres arbejde. En såkaldt Win-Win-situation. Hvis du bruger værdierne i din virksomhed konkret og fornuftigt, vil du på sigt imødekomme de stigende krav fra samfundet om, at alting skal have merværdi eller give mening.