Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tre gode grunde til, hvorfor du burde overveje flexleasing i hverdagen

Artiklen er leveret af

Dette indhold er sponsoreret

I Danmark er det gennem de seneste år blevet mere og mere populært at flexlease en bil. Der er mange fordele at hente ved en flexleasingaftale, men er du ikke overbevist, så får du i denne artikel tre gode grunde til, hvorfor du burde vælge flexleasing som din transportmetode. Mangler du mere inspiration til, hvor du kan flexlease din kommende bil, så kan du se mere omkring flexleasing hos Raun biler her.

Du kan nemt og billigt få en god bil i indkørslen

Flexleasing er en metode til, at du hurtigt og simpelt kan få en god bil stående i din indkørsel. Dette kan du, fordi du ikke behøver at sætte hele din opsparing i at skulle købe en bil selv. Du skal blot betale et mindre engangsgebyr, når du skal lease bilen, og efterfølgende skal du så betale et månedligt beløb for, at du kan flexlease bilen. Dette gør, at du ikke behøver en stor startkapital for, at du kan flexlease en bil, hvilket gør denne løsning ideel for dig, som har behov for en bil, men som ikke kan vente på, at du har sparet alle pengene op selv. 

Du kan skifte bil oftere og nemmere

Er du bilentusiast, eller vil du blot gerne prøve så mange biler som muligt på markedet, så er det en god ide, at du overvejer muligheden for flexleasing. Her har du nemlig kun bilen i en begrænset periode, hvor du betaler et månedligt gebyr, og når perioden stopper, så har du muligheden for at udskifte bilen med en ny. Dette gør, at du altså nemmere og billiger ekan porøve flere biler på kortere tid, end hvis du selv skulle betale af egen lomme for at kunne tage et lån til alle de biler, som du har i tankerne. 

Du betaler kun for kørte kilometer

Når du vælger flexleasing af en bil, så vælger du også muligheden for kun at betale for de kilometer, som du rent faktisk kører. I mange leasingaftaler er der et antal kilometer, som du må køre i bilen, og kører du flere end disse, så skal du betale høje bøder, når du aflevere bilen tilbage. Dette er ikke tilfældet med flexleasing. Her betaler du for det antal kilometer, som du kører, og kører du mindre end dette får du penge tilbage, og kører du flere kilometer, så skal du blot betale den almindelige takst for kilometertal. Du betaler altså kun det du har brug for med flexleasing.