Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

FC Midtjyllands vej til pokalen

Artiklen er leveret af

Selvom der stadigvæk mangler at blive spillet kampe i superligaen, så er FC Midtjylland allerede løbet afsted med sejren og blev i år pokalmestre og tilmed en del point foran de nærmeste modstandere! Det betyder dog ikke at holdet hviler på laurbærrene og der er allerede blevet meldt ud at spillerne fortsat er meget opsatte på at give de andre hold kamp til stregen når det kommer til at kæmpe om sølv og bronze.

Betyder økonomien egentligt noget for et holds chancer?

FC Midtjylland har i de seneste år vist at de sagtens kan holde frit med FC København, OB og AAB og alle andre hold som er bedre økonomisk stillet. FC Midtjyllands præstation i 2020 viser også at man (heldigvis) ikke kan købe sig til sejren, hverken igennem dyre indkøb eller en større fanskare og mere imponerende stadioner. Det er holdet og dets evne til at præstere under pres som endegyldigt betyder noget.

Det er nemt for enhver at se at der er et utrolig godt sammenhold som betyder at spillerne nærmest kan fornemme hvor de alle befinder sig på banen, på alle tidspunkter. Denne form for group-think og samarbejde er ikke noget man ser enhver dag og FC Barcelona er nok det hold som man først kommer i tanke om, når man tænker på et hold hvor spillernes indbyrdes forhold tydeligt komme til syne på banen. Tror du at FC Midtjylland kan gøre kunsten efter igen i næste sæson? Mange danskere får i år deres feriepenge tilbage – måske er det noget der skal reserveres til at oddse på FC Midtjylland?

Ikke første gang

Dette er ikke FC Midtjyllands første pokalsejr og i 2014/2015 og 2017/2018 kunne holdet også bringe trofæet med hjem til Midtjylland. Selvom holdet præsterede utroligt godt i 2020-sæsonen, så var det ikke uden nervepirrende spænding undervejs. Vi har kigget nærmere på de tre kampe i 2020 som fik os til at sidde på kanten af sædet (eller sofaen) og heppe på FC Midtjylland. Hvis du har mod på at satse lidt på de sidste kampe, så kan vi anbefale at du tager et kig på denne artikel.

1-0 mod FC Nordsjælland

Blot fire minutter inde i anden halvvej kom FC Midtjylland foran da et frispark ramte Erik Sviatchenko i maven og derefter røg i kassen. Holdet formåede på den fornemmeste vis at holde FC Nordsjælland fra fadet og føringen holdt helt til at dommeren fløjtede kampen af.

0-3 mod AGF

Aarhusianerne havde modsat FC Midtjylland holdt fast i deres startopstillinger og det var noget som endte med at få stor indflydelse på kampens udfald. FC Midtjylland spillerne havde synligt svært ved at finde hinanden på banen og vide hvor bolden skulle placeres. Det åbnede op for at Patrick Mortensen allerede i ottende minut kunne heade bolden i mål til 1-0. Tilskuerne måtte derefter vente til 50. minut hvor Casper Højer Nielsen bragede bolden i mål og til 74. minut hvor Patrick Mortensen satte det sidste søm i kisten og scorede til 3-0.

6-3 over FC Nordsjælland

Senest mødtes FC Midtjylland og FC Nordsjælland igen og der var en del flere mål der røg i kassen i denne omgang. Der skulle kun gå 10 minutter før Sulemana Mikkel Andersen brød igennem FCM forsvaret og fik det første mål ind. Den føring holdt dog ikke længe og ud af det blå brød Mikael Anderson igennem FCNs forsvar og udlignede stillingen.

Sådan fortsatte kampen, med enkelte afbrydelser i form af straffespark og en enkelt udvisning som betød at FCN spillede med 10 mand. i 2. halvleg gik den dog ikke længere og FC Midtjylland spurtede fra modstanderne og scorede to ekstra mål uden en kontra. I tillægstiden scorede Awer Mabi det sidste mål og bragte FCM foran 6-3. I bedste fald kunne FC Nordsjælland løbe med en fjerdeplads i ligaen med en sejr over FCM, så der var trods alt ikke tale om et vanvittigt vigtigt opgør imellem de to ærkerivaler. Det betyder dog ikke at der ikke kan være masser af spænding og især hvis du har oddset på kampen! Tag et kig på dette link, hvis du er interesseret i en oversigt over alle de gode odds!

Ny Champions League fodbold i 2020!

Nu hvor superligaen er ved at fløjte af, så er det Champions League der står for døren! Har du set den nye Champions League fodbold som blev introduceret tilbage i februar? Hvis ikke, så kan du se den lige her! Der er tale om både en flot æstetisk fodbold, men også en fodbold med flere forbedringer i forhold til dets forgænger. Tyske Adidas står bag dette nye skud på stammen og det er tydeligt at se at tøj og skoproducenten også er begyndt at bevæge sig ind på fashion området de seneste par år. Fodbolden er i hvert fald ikke én som bliver væk i grønne områder eller på banen – den er lilla med et flot graffiti udtryk og burde derfor være nem at finde.