Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kongens Kancelli: En unik, inspirerende og underholdende teambuilding aktivitet

Artiklen er leveret af

Forestil dig, at én i dit netværk sagde sætningen: ”Jeg er ligeglad med, om jeg trives i mit team, og om der er god kommunikation mellem mine kolleger.” Lyder det usandsynligt, at dette ville ske? Det er der måske en grund til, for uanset om man er leder, konsulent eller AC-medarbejder, vil man som regel ønske sig et indbydende arbejdsmiljø med et godt sammenhold og en sund kommunikation. Det er nemlig i alles interesse, at man trives på sin arbejdsplads, og at man er en del af et motiveret team, der formår at skabe resultater. Dette sker ikke altid af sig selv, men kan hjælpes på vej af en god teambuilding aktivitet og derfor er teambuilding som koncept kommet for at blive.

Hvad kan teambuilding?

Der sker mange tiltag på en arbejdsplads, der bidrager til motivation og sammenhold hos medarbejderne. Det kan være sociale tiltag som at skabe en kultur, hvor man dagligt både hilser og siger farvel, eller det kan være tiltag af en faglig karakter, som sikrer, at den enkelte bliver anerkendt for sine kompetencer og får udlevet sit fulde potentiale. Et team bliver på den måde bygget op organisk af de personer, der indgår i det. Men denne form for tiltag opstår ikke altid naturligt og er ikke altid nok til, at der skabes sammenhold og trivsel. Derfor er det vigtigt at indføre målrettet teambuilding på eksempelvis teamdage, hvor teamet bliver bygget op gennem sociale, målrettede aktiviteter. Leder man efter teambuilding muligheder i Københavnsområdet vil man blandt andet finde thetribe.dk, der tilbyder muligheder for teambuilding i Gentofte kun få kilometer fra centrum af København. Det er oplagt at sætte en dag af til teambuilding, hvor man får et frisk indspark både i form af målrettede teambuilding aktiviteter og uformelt, socialt samvær i nye, inspirerende omgivelser.

Teamdage med The Tribe, der udvikler og skaber sammenhold

The Tribe tilbyder forskellige muligheder og aktiviteter til både teambuilding og teamudvikling. Ønsker man en teamdag, der styrker relationerne og kreativiteten i virksomheden er det en oplagt mulighed at tilbringe en teamdag på Charlottenlund Slot nord for København med The Tribes unikke teambuilding spil Kongens Kancelli, hvor holdene skal dyste om at blive kongens nye rådgivere. Det historiske, royale tema i spillet spejler de overdådige omgivelser i den smukke bygning og skønne slotshave, og denne teambuilding aktivitet giver derfor en fantastisk helhedsoplevelse, der bringer ny energi til teamet. Spillet drager inspiration fra de populære Escape Rooms, men er i modsætning til disse skræddersyet til netop teambuilding i virksomheder. Du kan derfor forvente, at I som team bliver både underholdt og rystet godt sammen – og at I bliver udfordret på jeres kreativitet, tankevirksomhed og samarbejdsevner undervejs.

Et hav af teambuilding muligheder på Charlottenlund Slot

En teamdag med The Tribe og Kongens Kancelli er en oplagt mulighed for dig, der ønsker teambuilding med fokus på bedre kommunikation og styrket sammenhold for dit team. Det udviklende og underholdende spil er med sine mange muligheder og i de naturskønne omgivelser en oplevelse i sig selv, men det er helt oplagt at fortsætte teamdagen på slottet med et socialt arrangement. Her fungerer teambuilding spillet som startskuddet til en festlig begivenhed, der skaber motivation og sammenhold i teamet. Det kan følges op af en middag, en havepicnic eller en fest i baren alt efter, hvad der ønskes, og også til den årlige julefrokost eller sommerfest kan en teambuilding aktivitet med The Tribe bidrage til at skabe motivation og arbejdsglæde i forbindelse med arrangementet.

Udover det unikke spil Kongens Kancelli kan teamdagene og de tilhørende teambuilding aktiviteter skræddersyes til den enkelte virksomheds behov. The Tribe tilbyder nemlig mange forskellige muligheder og aktiviteter til virksomheder, der alle har til formål at skabe bedre kommunikation og sammenhold gennem teambuilding, og alle foregår i de skønne omgivelser omkring Charlottenlund Slot i Gentofte. Besøg thetribe.dk for at se mere om mulighederne for en motiverende teamdag for din virksomhed i Københavnsområdet.