Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Effektiviser din virksomhed med hjælp fra Makeable

Artiklen er leveret af

Makeable er et digitalt udviklingshus, som kan hjælpe dig med at effektivisere din virksomhed. Læs mere om deres ekspertise inden for appudvikling her.

Makeable er et digitalbureau med base i Tilst uden for Aarhus, som består af et team med en lang række af forskellige dybdegående kompetencer og mange års erfaring. Det stærke team fungerer komplementerende, og arbejder effektivt og superprofessionelt med at udvikle originale løsninger til dig. Effektiviser din virksomhed, hvis du vil være på den sikre side. Med Industri 4.0 giver digitalisering og effektivisering mange muligheder for virksomhederne, men det stiller også krav. Hvis du skal bruge programmører og designere til appudvikling, som har en skarp forretningssans og dyb indsigt i de mennesker, som skal være brugere af teknologien, så er www.makeable.dk et godt sted at henvende sig. Deres appudvikling starter som oftest med en workshop, hvor der arbejdes på skitser, og snakkes om funktioner, forventninger og formål med appen. Det sikrer, at I får lige det produkt I drømmer om i sidste ende. Inden for appudvikling er de nogle af de allerbedste. Du kan både bestille en native App, som skrives til både iOS og Android, som er de to største styresystemer, og med native appudvikling kan du få en applikation, som taler sammen med telefonens egne funktioner så som fx kameraet og GPS’en. Det er selvfølgelig supersmart, for det giver meget store rammer for, hvad din app kan og åbner mange spændende døre, men hvis du gerne vil holde budgettet lidt nede, så kan du også bestille en hybrid app, som er væsentlig hurtigere og billigere at udvikle, men som ikke har adgang til telefonens egne funktioner sådan som en native app.

Makeable er eksperter i appudvikling

Vælg Makeable som partner, hvis du skal digitalisere din virksomhed. De har mange års erfaring med digitaliseringsprocesser, og teamet af programmører, udviklere og designere holder sig hele tiden up-to-date med internationale konferencer samt kurser i nye teknologier, kodesprog og systemer. Deres programmører er nysgerrige af natur og elsker at videreudvikle sig. Og det er jo vigtigt i en sådan branche, hvor der hele tiden udvikles nye teknologier. Makeable er PHP eksperter og har udviklet komplekse backend-systemer til både virksomheder og kommuner. De har udviklet et hav af forskellige Apps til alt fra Museer, start-ups, virksomheder og kommuner, og har erfaring med mange forskellige frameworks. Hvis I skal bruge en app til internt brug i virksomheden, for at forbedre eller optimere nogle arbejdsprocesser for de ansatte, eller til eksternt brug - altså til kunderne - så er Makeable de eksperter I har ledt efter! Deres kreative og kompetente team vil helt sikkert kunne designe og udvikle jeres drømme-app. De yder rådgivning til virksomheder, som gerne vil digitalisere. Nogle virksomheder slår sig på Industri 4.0 og de nye økonomiske systemer, som kan være svære at tilpasse sin gamle forretningsmodel til. Der er mange nye teknologier og nye platforme at gøre sig synlig på, og digitalisering er vitalt for næsten alle virksomheder. Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte, men du kan få hjælp af Makeable til at forstå Industri 4.0 og hvilke muligheder og udfordringer det stiller jeres virksomheder overfor. De professionelle medarbejdere sætter sig grundigt ind i jeres virksomhed og dens identitet for at kunne rådgive jer bedst muligt.