Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

ViaBill-shops kan give luft i økonomien

Artiklen er leveret af

Kender du det, når det er sidst på måneden, beløbet på kontoren er tocifret og du spotter noget på nettet, som du bare må eje? Ved at købe med Viabill slipper du for at skulle lægge beløbet med det samme, men kan vente nogle uger med at betale. Du køber nu og kan betale senere, uden at det koster ekstra. Der findes et hav af ViaBill-shops, som tilbyder den smarte løsning til deres kunder. ViaBill giver dig mulighed for at shoppe på dine favorit webshops også på tidspunkter, hvor du ikke har mulighed for at betale med det samme.

Hvordan fungerer ViaBill?

ViaBill er en rigtig smart og brugervenlig løsning, og kræver ikke, at du skal oprette dig som kunde eller udfylde mange formularer. Det kræver derfor ikke en masse tid at benytte ViaBill, og du behøver heller ikke bekymre dig om en række oversete betingelser. ViaBill er meget ligetil.

Når du er inde på en af de mange ViaBill-shops, lægger du blot dine ønskede varer i kurven, vælger ”gå til kassen” og trykker på ViaBill under betalingsvalg. Du bliver herefter bedt om at indtaste få personlige oplysninger, og bliver så godkendt. Ved kassen betaler ViaBill varen for dig, og du betaler først ViaBill tilbage, når du har fået dine varer leveret. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du gennem fire månedlige betalinger. Det er rentefrit at bruge ViaBill op til 2.000 kr., så du kan kvit og frit benytte dig af tjenesten.

Hvorfor bruge ViaBill?

ViaBill er løsningen til dig, som gerne vil købe nu og først betale senere i en af de mange ViaBill-shops. Du får på den måde lidt ekstra luft i din økonomi, og kan med fordel bruge løsningen og udsætte en betaling i måneder, hvor du måske i forvejen har en række dyre udgifter.  

ViaBill minder på mange måder om en klassisk kreditløsning, men løsningen er justeret ved at ViaBill betaler til butikken, som du køber af. Butikken får pengene af ViaBill, og ViaBill er på den måde mellemleddet mellem dig og butikken. Du skylder derfor ikke på noget tidspunkt penge til den butik, som du køber hos.

Du kan trygt handle hos ViaBill, og dine personlige oplysninger bliver behandlet med fortrolighed.

Herudover er det gratis at bruge ViaBill op til 2.000 kroner som betalingsmetode, og det er derfor ikke nogen dyr løsning, hvor du ender med at skulle betale en masse tilbage i renter.

Hvor kan Viabill bruges?

ViaBill er tilknyttet over 5.500 webshops i Danmark, som forhandler alt lige fra tøj til mad og bøger. Der er derfor god mulighed for at finde det, som du leder efter i en ViaBill-shop, og måske er din favorit webshop også tilknyttet ViaBill.

Da ViaBill er uden rente ved op til 2.000 kroner, er det en ideel løsning til dine mellemstore køb, som eksempelvis en ny jakke eller nye studiebøger.  

Der findes lignende kreditløsninger, men ViaBill er en af Danmarks største.

ViaBill kan dog kun bruges i online-butikker, hvilket også betyder, at aftalen kun gælder i webshoppen, selvom den pågældende webshop også har en fysisk butik tilknyttet. Det skal man lige være opmærksom på som kunde.

Du kan læse meget mere om ViaBill på koeb-paa-afbetaling.dk