Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Marketingbureau stryger til tops ved brugen af kunstig intelligens og machine learning

Artiklen er leveret af

Fremtidens digitale markedsføring vil være drevet af kunstig intelligens og machine learning. Den mission er det kun 1,5 år gamle marketingbureau KYNETIC i gang med at indfri. Allerede efter første regnskabsår stryger bureauet til tops målt på bundlinjeresultat og ligger sig i spidsen foran konkurrenterne. Målet er at blive Nordeuropas førende digitale bureau med digitale marketingløsninger drevet af kunstig intelligens og machine learning, der skal accelerere den økonomiske vækst hos kunderne, og det ser ud til at virke. Bureauet har netop modtaget hovedprisen for den bedste online kampagne i Danmark ved Nordic Search Awards.

Med en mission om at udnytte bølgen af kunstig intelligens og samtidig udfordre den traditionelle online marketingbranche, så KYNETIC dagens lys i slutningen af 2018 som frontløber på sit felt. Efter det første regnskabsår 2019 vidner bundlinjeresultatet også om, at der er mere end blot store armbevægelser og ambitioner, når KYNETIC sigter efter at blive Nordeuropas førende digital marketing performancebureau. KYNETIC lander et resultat på 1,795 mio. kr. før skat, hvilket er det bedste år 1 bundlinjeresultat for et bureau i den digitale marketingbureaubranche i Danmark.

Fremtidens digitale marketing løsninger er taget i brug

Det store spørgsmål er så, hvordan en digital udfordrer på så kort tid kan opnå dette iøjnefaldende resultat? Det korte svar må være, at KYNETIC allerede nu arbejder med at få mere ud af de digitale marketingbudgetter med fokus på kunstig intelligens og machine learning for en lang række større virksomheder og brands – både for at hjælpe virksomhederne til øget vækst, men også ved at støje mindre og skabe bedre kunderelationer.

KYNETIC vurderer, at virksomheder frem mod 2035 gennemsnitligt kan opnå en ekstra vækst på 15-38% ved brug af kunstig intelligens aktivt i sin digitale marketingindsats. Samtidig vurderer bureauet, at virksomheder kan øge deres effekt af digitale marketingindsatser med 20-50% allerede nu ved at udnytte teknologierne bedst muligt og samtidig arbejde på tværs af medier.  Bureauet er samtidig optaget af, at det handler om at turde at være modige – at gå forrest og tage en chance, mens man holder kunden trygt i hånden med fuld tillid, hvilket udmunder sig i en særlig kundetilgang: 

”For mange etablerede spillere, er vi både et frisk pust, men også en udfordring for nogen. Vi har korte bindinger, tror på fuld transparens, og at al data ejes af kunden. Vi arbejder ikke i siloer, vi arbejder som standard med attributionsmodellering, vi udnytter state-of-the art teknologi, og vi er hyper-resultat-orienterede”, fortæller Kasper Ebsen, CEO og Partner, om tilgangen i KYNETIC.

Vinder hovedpris for bedste online kampagne i Danmark

Den innovative tilgang og de tydelige resultater hos kunderne er ikke til at tage fejl af. For nylig vandt KYNETIC én af de helt store priser ved Nordic Search Awards for "Best online Campaign in Denmark" sammen med mobiltelefoni-selskabet DUKA A/S. Den markante vækst skabt i et af hårdeste online markeder (mobiltelefoni-branchen) var en af hovedårsagerne til, at KYNETIC kunne tage prisen hjem. KYNETIC har skabt massiv vækst med høj ROI – blandt andet sikret DUKA A/S +20.000 nye kunder og en øget trafik på 89 %.

”Vi er super stolte af, at vi kan bryste os af denne pris, men vi er nok allermest stolte af, at vores metoder, teknologier og processer skaber så markante resultater hos virksomhederne – og at det nu bliver synliggjort. Vi arbejder målrettet på at tage vores kunder med på rejsen om at skabe online vækst via digital markedsføring på et højt niveau accelereret af kunstig intelligens og machine learning – og den rejse vil langt flere virksomheder komme med på i takt med, at de får øjnene op for, hvad teknologien og data kan med det rette fokus og tilsat den rette kreativitet”, siger Kasper Ebsen, CEO og partner i KYNETIC.

Om KYNETIC

KYNETIC blev grundlagt i 2018 på baggrund af +15 års erfaring fra arbejdet med data-drevet digital markedsføring for mere end 200 af de største og mest ambitiøse brands, retailere, eCommerce og B2B virksomheder her i Skandinavien. 

Med benhårdt fokus, egne frameworks, førende teknologi og de dygtigste specialister i branchen, er KYNETIC med til at sætte standarden for digital markedsføring og at skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring ved at bruge machine learning og automation som en fast del af tilgangen. KYNETIC er altså langt fra et traditionelt Facebook, Google Ads eller SEO bureau. Visionen er større end det, nemlig at være Nordeuropas ledestjerne for førende digital markedsføring og være med til at skabe en mere relevant, mindre støjende og bedre performance markedsføring på tværs af brancher og markeder.

KYNETIC Årsregnskab for 2019

  • Omsætning: + 5 mio kr
  • Bruttofortjeneste: 3.963 mio kr
  • Resultat før skat: 1.795 mio kr.
  • Årets resultat efter skat: 1.391 mio kr

Regnskabsanalyse: Digital marketing bureauer: 1. regnskabsår

Analysen her ser nærmere på en de mest fremtrædende digital marketing bureauer i Danmark de seneste 10 år og sammenligner deres økonomiske resultater i første år af deres levetid.