Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Få din forretning til at se indbydende ud

Artiklen er leveret af

Når du har en forretning, er det afgørende, at du hele tiden kan tiltrække nye kunder, hvis din forretning skal kunne køre rundt. Du kan gøre rigtig meget for at tiltrække nye kunder, men du kan blandt andet sørge for, at din forretning ser flot og indbydende ud, så forbipasserende folk får lyst til at besøge den.

Find nogle fængende butiksskilte

Du skal først og fremmest sørge for, at folk overhovedet lægger mærke til din forretning. Det kan du gøre ved at have nogle flotte og fængende butiksskilte. Når du vælger skilte, skal du vælge nogle, der har nogle farver, der passer til netop din forretning. Du skal desuden gå efter nogle designs og tekster, som hurtigt fanger de folk, der går forbi.

Det er din opgave at gøre dem nysgerrige på din forretnings indhold. Når først de er inde i forretningen, er chancen for et salg langt større, end når de står ude på gaden. Det vil de rette skilte kunne hjælpe dig med.

Pynt op med fine blomsterbede

Hvis der er noget, der altid kan være med til at skabe en hyggelig og fin stemning, så er det blomster og grønne planter. Det vil sige, at du med fordel kan vælge at pynte op med nogle fine blomsterbede ude foran din forretning. Det kræver ikke ret meget af dig, men det vil med det samme give et indtryk af, at du har gjort noget ud af det.

Din forretning kommer til at se mere gennemført ud. Det ligner, at du har tænkt over detaljerne. Du kan nemt lave nogle blomsterbede ved at finde nogle store krukker eller blomsterkasser, som du kan fylde med topdressing og nogle flotte blomster. Topdressing er en slags jord, som er godt at bruge, når du laver blandt andet blomsterbede.