Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Gaveideer til børn

Artiklen er leveret af

Dette indhold er sponsoreret

Der findes ikke noget finere end et barns glæde, og derfor er det også en af de fornemmeste opgaver, når man skal købe gave til et barn. Man vil så gerne give den gave, der vækker glæde og som virkelig er noget, de kan bruge og blive glade for. Det kan dog være svært og derudover også variere meget fra barn til barn i forhold til hvad de ønsker sig, både på grund af hvem de er som mennesker, men også på baggrund af deres alder. Vi har derfor i denne artikel samlet en række gaveideer indenfor 3 bestemte aldersgrupper, så du nemt kan snævre din gave ind på lige præcis det barn, du ønsker at glæde.

0-9 år

I denne aldersgruppe leger barnet som aldrig før, og det er derfor oplagt at tænke det ind i sit valg af gave og købe noget godt legetøj. Er det en baby vi har med at gøre, skal det selvfølgelig være babylegetøj. Man kan eventuelt vælge et mere miljørigtigt og kvalitetsbevidst legetøj, som for eksempel trælegetøj, som bare fremstår lidt lækrere og i den grad meget pænere. Er børnene lidt ældre, kan dukker være en super god gaveide. Det er nemlig først, når man bliver lidt ældre, man forstår sociale roller og det er derfor noget, der spiller en stor rolle i legen og med dukker kan man rent faktisk udbedre disse sociale processer, der er sat i gang.

10-13 år

I denne alder går man fra det legende og mere over til aktiviteter og interesser. Her er det selvfølgelig en fordel, hvis man kender barnet godt, da man så kan give en gave, der passer lige ind i deres fritidsinteresser. Hvis du skal give en gave til et kreativt barn kan man blandt andet kigge på vandfarver, malerpensler, perler eller noget helt fjerde, som ville være med til at udfolde barnet kreativt. Er det et aktivt barn, kan man glæde vedkommende med en bold eller et spil, hvor man får lov til at bevæge sig. 

13-17 år

Her er fritidsinteresser stadig en vigtig del af barnets liv, og man kan derfor stadig give gaver i det henseende. Men det er også i denne alder, hvor udseende og selviscenesættelse især er vigtigt, og derfor ser man oftest at der på ønskelisten er meget specifikt tøj, sko og accessories. Så gå efter ønskelisten i denne alder, eller giv dem noget du mener, vil falde i deres smag.