Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Derfor skal du bruge et IT-rekrutteringsbureau

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra Recruit IT, publiceret 06.10.2020.

I det næste årti kommer den teknologiske udvikling til at blive en endnu større del af vores hverdag selvom det kan være svært at forestille sig. Nærmest alle dele af vores arbejdsliv skal digitaliseres, og vi kommer alle til at blive bekendt med begreber som kunstig intelligens (AI), machine learning og andre teknologier, der lige nu banker på døren hos de fleste virksomheder, hvis ikke de allerede er en integreret del af virksomhedens forretningsprocesser. Med et stigende fokus på teknologi i virksomhederne bliver det også vigtigt, at man finder folk, der kan varetage, vedligeholde og udvikle disse teknologier. Derfor er og bliver IT-rekruttering en helt central del af HR-afdelingens arbejdsopgaver i fremtiden, hvorfor det kan være en god idé at alliere sig med et it rekrutteringsbureau til at varetage rekrutteringen af IT-medarbejdere i organisationen. 

I denne artikel kigger vi på, hvad det koster at lave fejlansættelser. Det kan nemlig være en rigtig dyr fornøjelse, hvis man hyrer den forkerte IT-medarbejder til sin organisation. Læs med og find ud af, hvorfor du skal bruge et IT-rekrutteringsbureau, når du skal finde ny IT-medarbejdere.

Brug IT-rekrutteringsbureauer og undgå fejlansættelser

Det er helt afgørende for virksomhederne, at de ansætter de rigtige mennesker til at varetage deres IT-aktiviteter i organisationen. Hvis man derfor ansætter de forkerte folk, er der mange forskellige omkostninger forbundet med netop dette. 

Der er flere grunde til at fejlansættelser koster organisationer dyrt, hver eneste gang de sker. Først og fremmest er der den håndgribelige monetære omkostning i forhold til at skulle betale løn til en medarbejder, der ikke kan varetage de funktioner personen er blevet ansat til. Det er en ærgerlig omkostning, men ikke noget, der bør vælte organisationens økonomi.  Der hvor det bliver kritisk er, hvis vigtige projekter og implementeringer i organisationen må udskydes eller leverancer til kunder forsinkes, fordi en person fejlansættes. Det kan betyde flere millioner kroner for de største organisationer, hvis man ikke ansætter de rigtige folk.

IT-rekruttering bliver en af de vigtigste HR-aktiviteter i fremtiden

Derfor bliver IT-rekruttering et af det vigtigste arbejdsområder for organisationens HR-afdeling i fremtiden. Hvis man ikke har den nødvendige indsigt i IT-kompetencer og ikke er 100 % skarp på, hvilke typer man skal ansætte, så kan det være en rigtig god idé at få et IT-rekrutteringsbureau indover til hjælp og sparring. De kan både hjælpe med rådgivning og være inde over selve ansættelsesprocessen, så organisationen får de rigtige medarbejdere.