Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den ultimative guide til at tjene penge via nettet

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra Monni.dk, publiceret 07.10.2020.

I dag lever vi i en verden, at det i visse tilfælde kan være nemmere at tjene penge ved at sidde med sin telefon på sin sofa end at skulle gå ud og arbejde fysisk. Coronavirus har også medført, at mange kreative entreprenører har set sit snit til at opfinde, innovere og nytænke, hvordan vi bruger internettet i erhvervslivet. Hvis du vil læse, hvordan man kan se nettet i et nyt lys ift. at arbejde og at tjene penge, så læs med her.

B står for Bitcoin

Hvad er Bitcoin? Mange kender godt til navnet, men er måske ikke helt klar over, hvad det egentlig indebærer. Personen/personerne bag Bitcoin kalder sig selv for Satoshi Nakamoto. Ingen ved, hvem personen/personerne er, men uanset hvad, kan man konstatere, at Satoshi Nakamoto står bag verdens mest kendte kryptovaluta. Bitcoin er nemlig en digital valuta, der ikke er centraliseret. Her er der ikke noget, der hedder banker eller regeringer til at holde på ens penge. Bitcoin bruges altså på samme måde som fysiske valutaer, bare uden at din bank sidder og holder på dine penge.

Hvordan fungerer det så i praksis? Noget af det første du skal gøre, er at researche. Undersøg og vælg hvilke kryptovalutaer, du er interesseret i. Dine bitcoins, som er dine ”penge”, skal i en form for bankkonto, der kaldes for wallets. En ulempe ved kryptovaluta er, at det jo fungerer digitalt. Kryptovaluta er anonyme og kan ikke spores, og derfor er Bitcoin sårbar overfor hackere og cyberkriminelle, der har til formål at stjæle folks bitcoins. Så sørg for at have din digitale sikkerhed på din computer i orden.

I Danmark kan du købe Bitcoins hos en udvalgt forhandler, hvor du vil kunne finde bitcoins i din wallet og herfra kan du vælge forskellige veje. Du kan nemlig tjene penge ved at købe og sælge Bitcoins.

1. Sælg dine ting med Bitcoin

Du er måske allerede bekendt med at sælge dine gamle ting på DBA eller Facebook Marketplace, da der næsten altid vil være nogen, som sidder og mangler et fjernsyn eller et tøjstativ. Men i stedet for at sælge det, som du plejer, kan du i stedet vælge at blive betalt med Bitcoin. Det er en smart måde at tjene ekstra penge, og der findes forskellige hjemmesider, hvor du kan sælge alt fra elektronik til nipsting. På samme måde kan du selvfølgelig også købe ting med Bitcoin.

 2. Spred budskabet om Bitcoin

Bitcoin har i de seneste år været på manges læber, så hvorfor ikke tjene penge ved at sprede budskabet og informere om Bitcoin? Du kan f.eks. starte din egen blog eller hjælpe andre med at skrive blogindlæg om Bitcoin. På den måde kan du få en ekstra indtjening ved at skrive om noget, du er interesseret i.

3. Invester i Bitcoin

En oplagt mulighed at tjene penge på, er ved at investere i Bitcoin. Der er forskellige platforme med stor sikkerhed, hvor du kan handle Bitcoin. Derefter vælger du dit foretrukne beløb, du vil investere. Der kan være mange gode grunde til at handle med Bitcoin. Hvis du tror på, at Bitcoin og teknologien vil indfinde sig hos danskerne om et par år, så er det med at investere i Bitcoin. Naturligvis vil der altid være tale om risiko, når man investerer, men hvis Bitcoin bliver en endnu større succes om nogle år, er det en god idé at investere.

Når man køber og sælger bitcoins, kaldes det for spekulation. Du skal derfor være opmærksom på at oplyse det til SKAT. Om Bitcoin vil være en fast valuta hos mange danskere i fremtiden, er ikke til at vide. Men lige nu og her er det med at hoppe på bølgen, mens man kan.  

Lån penge via nettet

Det er måske ikke ligefrem en måde at tjene penge på, men skal du bruge et beløb på drømmerejsen, elektronik eller noget tredje? Så skal du finde de bedste lån hos Monni, hvor du på ingen tid finder det lån, der passer dig. I stedet for at skulle ned i banken og tale med en rådgiver, kan du online helt selv vælge, hvordan du vil låne penge. Du kan være heldig, at pengene bliver udbetalt samme dag, du låner, eller den næste bankdag. Så uanset om du skal have lidt dyrere julegaver til familien eller en splinterny bil, kan du finde et kviklån, der passer dig. 

Tjen penge ved at besvare undersøgelser

Vi kender alle det med at blive bombarderet med mails omkring diverse undersøgelser, man skal besvare. Men du bliver måske overrasket, når du hører, at man rent faktisk kan tjene penge på det. Hos f.eks. YouGov kan du skulle besvare spørgsmål f.eks. omkring dit madforbrug og optjene point på det. For hver undersøgelse du vælger at besvare, får du et vist antal point, som du så kan købe gavekort for. Der er gavekort til alt fra CDON til tøjhjemmesider, og det er ganske gratis at oprette sig.