Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Få bedre orden i din virksomhed

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra Avi2, publiceret 08.10.2020.

Når man lige har startet en virksomhed, kan det være svært at holde orden. Der er mange papirer der skal holdes styr på, og måske har du et lager der skal passes. Det kan være en ond cirkel at komme ind i, hvis man først begynder at rode. For jo mere rod der er, jo sværere er det at rydde op, og jo mere rod kommer der.

Sæt tingene i system

Det vigtigste når man skal holde god orden i sin virksomhed er, at der ikke kommer rod. Det er stressende og uproduktivt at arbejde i meget rod, og det kan spare dig for meget frustration hvis du bliver god til at rydde op. Det kan dog være svært at komme i gang med at rydde op. Det vigtigste er at have et godt lager system med nogle gode ståreoler, eller nogle gode hylder. Det gør at der kommer godt overblik, så du let kan se alle dine varer.

Noget andet vigtigt når man rydder op er at man ved præcis hvor alle tingene skal være. Man må gerne have en rodeskuffe, men man skal vide hvad der er i den rodeskuffe. Hvis man vil gøre det rigtigt let for sig selv, kan man købe en dymomaskine, så man kan sætte mærkater på tingene og reolerne, der gør at man meget hurtigt kan rydde op.

Sæt tid af til oprydning

Men selvom man har gjort alt det rigtige, og alting i ens virksomhed har en plads, så hjælper det ingenting, hvis ikke man har sat tid af til oprydning. Derfor er det vigtigt at man bevidst vælger et tidspunkt at rydde op på. Det kan eksempelvis være hver morgen inden man går i gang med dagen, eller hver eftermiddag når man er færdig. Hvis man har vært ved at huske det, kan man skrive det ind i sin kalender.