Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Whiteboards på arbejdspladsen? Derfor er det en god investering

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra display.dk, publiceret 22.10.2020.

Whiteboards er en praktisk løsning til arbejdspladsen, hvis du har brug for at skrive notater under møder, holde styr på detaljer eller opgaver, visualisere imens du arbejder eller meget andet. Et whiteboard kan faktisk bruges til lige det, du har brug for, og det kan blive en uundværlig del af dit arbejde.

Whiteboards er uundværlige til møder

Med whiteboards i mødelokalerne på arbejdspladsen, er det nemt at tage noter under et møde, skrive gode idéer op eller meget andet. Overfladen på whiteboards er glat, og med whiteboardpenne er de enormt behagelige at skrive på, da pennen nærmest glider henover tavlen, og det er langt nemmere at skrive på whiteboards end på almindelige kridttavler. Med et whiteboard i mødelokalet, kan du for eksempel også skrive en dagsorden op, så alle kan se den, og du slipper dermed for at printe dagsordenen i fysisk form til alle deltagere på mødet. På den måde kan du også spare på papiret og dermed også være mere miljøvenlig i hverdagen. Whiteboards er også gode, hvis du skal visualisere noget under et møde, da du let kan tegne, hvad du gerne vil vise de andre i lokalet.

Hos display.dk kan du finde et bredt udvalg af whiteboards, og der er helt sikkert også et, der passer til dit mødelokale. For eksempel kan du finde flere slags whiteboards på hjul, så du kan flytte tavlen rundt i lokalet, hvis I er flere om at skrive på den eller lignende.

Brug whiteboards som planlægningsværktøj

Planlægning kan være en stor udfordring, og hvis du gerne vil slippe for et stort Excel-ark, der kan være uoverskueligt for udefrakommende, eller at synkronisere mange kalendere på én gang, kan du bruge et eller flere whiteboards i stedet. På den måde kan du synliggøre planen for alle på kontoret, uden at dine kollegaer skal igennem et elektronisk system først. Du kan også lettere samarbejde med dine kollegaer om at rette detaljer eller tilføje noget nyt, hvis det er nødvendigt. På whiteboards er det også let at farvekoordinere, da du hurtigt kan have flere forskelligt farvede tuscher på hånden til at markere eller lignende.

Find et whiteboard, der passer til din arbejdsplads

Der findes mange forskellige typer whiteboards, og derfor kan du også finde en type, der passer perfekt til dit arbejde. For eksempel kan du på display.dk finde whiteboards i forskellige materialer og farver, så du for eksempel kan få et rødt whiteboard i glas. Men der er også linjerede eller kvadrerede whiteboards, fold-ud whiteboards, whiteboards på hjul og meget, meget mere. På siden finder du også alt det tilbehør, du måtte have brug for til tavlen, så du får det optimale ud af dit nye arbejdsredskab, for eksempel whiteboardpenne, tavleviskere og penneholdere. Du kan også finde magneter, så du kan bruge whiteboardet som en opslagstavle, der også kan skrives på.

Vil du også have et whiteboard til dit arbejde, kan du finde whiteboards her, der passer til alle typer arbejdspladser og mødelokaler.