Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Billeasing VS Bilkøb: Det økonomiske aspekt

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra agilease, publiceret 29.10.2020.

Skal du til at skifte bil, eller er det første gang, du skal investere i et køretøj? Så har du nok også overvejet, hvorvidt du skal købe bilen eller vælge en leasingaftale. Billeasing kan i nogle tilfælde være at foretrække frem for at købe bilen selv, især i forhold til økonomien. Det kan du læse meget mere om her.

Én stor udskrivning kan deles op med leasing

Det kan være rigtig dyrt at købe en ny bil, og desværre er det også sådan, at en bil hurtigt mister værdien, så du kan ikke være sikker på, hvor mange penge du kan sælge bilen for, når du gerne vil af med den igen. Hvis du laver en aftale om billeasing, betaler du en førstegangsydelse og et etableringsgebyr, og herefter betaler du et fast beløb om måneden. På den måde behøver du ikke skrabe et stort beløb sammen eller låne penge til bilen, og du ved også, hvad udgiften kommer til at være på månedsbasis. Afhængigt af hvilken type billeasing du vælger, hæfter du ikke selv for restværdien - det gør du kun, hvis du vælger finansiel leasing.

Billeasing lader dig skifte bil, når du har behov for det

Hvis du ved, at du gerne vil skifte din bil om få år, så kan billeasing være en rigtig god løsning for dig. Med en aftale om billeasing binder du dig nemlig kun til bilen for en periode, der afhænger af din aftale med leasingfirmaet, og det betyder, at du kan skifte bil efter for eksempel to eller tre år. Du kan også lave en aftale om sæsonleasing, hvis du for eksempel gerne vil køre i en lækker sportsvogn om sommeren, og du gerne vil køre i en stor firhjulstrækker om vinteren. Du kan for eksempel hos Agilease få en god pris på billeasing af premiumbiler, som passer til dine behov både sommer og vinter. Med sæsonleasing betaler du kun for bilen i de måneder, du kører i den, så du ikke skal bekymre dig om at betale udgifter på to biler hele året. På den måde er det altså muligt at spare mange penge.

Hvis du kender dine behov, er billeasing smart

Når du indgår en aftale om billeasing, er det vigtigt at tænke på, hvor meget du kommer til at bruge bilen. Afhængigt af hvilken type aftale, du indgår, er det nemlig en del af aftalen, at du kan køre et vist antal kilometer om året, og hvis du overskrider det, kan det hurtigt blive dyrt for dig. Derfor er det bedst, at du kender dine behov på forhånd, hvis du for eksempel vælger operationel leasing. Men du kan også vælge finansiel leasing, hvor den månedlige ydelse mere svarer til at købe bilen på afbetaling, og med en sådan aftale kan du selv bestemme, hvor meget du kører hvert år, og du står også selv for at sælge bilen efter endt leasing. Du kan få en sådan aftale om leasing hos Agilease, og du kan læse mere om forskellige former for leasing på agilease.dk.