Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan får du nemmere sparet op til de ting, som du mangler i hverdagen

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra canem.dk, publiceret 19.11.2020.

Det er for mange danskere svært at spare op i hverdagen, når regningerne vælter ind ad døren, og der er masser af forskellige ting, som skal betales til på både arbejdet, til børnenes skole og til familiesammenkomsterne. Derfor er det en god ide, hvis du gerne vil spare penge op, at du sætter dig ind i, hvordan du kommer bedst i mål. Så kan du hurtigere få sparet op til det hestedækken, som du har kigget på i ugevis, eller måske de flotte støvler, som du så i butiksruden i sidste uge.

Lav et realistisk budget

Det kan være noget så fristende at spare alle de unødvendige ting væk i hverdagen, så du hurtigt kan få sparet op, men dette betyder ikke, at det er den bedste vej til dit mål. Ofte har vi en tendens til at spare for meget væk, og så ender vi med at have det miserabelt, indtil vi har fået sparet nok sammen. Dette behøver ikke være tilfældet, og det er derfor vigtigt, at du er realistisk omkring, hvor meget du kan undvære i måneden og stadig være tilpas i din hverdag. 

Tal med din bankrådgiver

Vil du gerne spare flere penge op i hverdagen til det, som du går og drømmer om, så er det en god ide, at du taler med den eneste person, ud over dig selv, som har det bedste overblik over din økonomi. Dette er din bankrådgiver, og det er ham eller hende, som kan hjælpe dig bedst i mål med at spare på dine penge i hverdagen. Det er her vigtigt, at du er ærlig overfor din bankrådgiver, så i, i fællesskab, kan finde en løsning på de problemer, som du har økonomisk i øjeblikket. 

Køb ikke ting, som du ikke har overvejet

Inden du bruger penge på en masse ting, som du ikke har behov for, så er det vigtigt, at du tænker over, hvor mange af disse køb, som du gør i måneden. Er det sjældent, så er der ikke meget mere at gøre, men er du den type, som gerne købe små ting i løbet af hverdagen blot, fordi du ser dem i butiksruden, så er dette et godt sted at starte med at spare på pengene i pungen. Disse køb løber hurtigt op, og du kan derfor spare en del, hvis du blot tænker dig en ekstra omgang, inden du betaler.