Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Optimer din hjemmeside med SEO

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra lokalseo.dk, publiceret 20.11.2020.

Det er ingen hemmelighed, at SEO er en af de mange veje frem, hvis du gerne vil ligge højt i Googles søgeresultater. Hvis du lige har startet ny virksomhed, eller gerne vil optimere din eksisterende, kan det være en fordel for dig at læse med her. I denne artikel finder du nemlig en række gode tips til, hvordan du kan optimere din virksomheds hjemmeside med SEO.

Hvad er SEO?

SEO er det, som vi på dansk kalder for søgemaskineoptimering. På engelsk er det en forkortelse for Search Engine Optimization. Sådan som navnet antyder, er SEO din måde at optimere din hjemmeside ud fra bestemte faktorer, som søgemaskinernes algoritmer har for øje, når de skal rangere hjemmesiderne. 

Det betyder blandt andet, at du ikke bare kan skrive om hvad som helst for at få din virksomhed placeret højt i søgeresultaterne. I stedet skal du gøre din hjemmeside relevant i forhold til det emne eller den branche, som du befinder dig i. Med andre ord skal du gøre din side relevant i forhold til hvad din målgruppe søger på, og herved bedre end dine konkurrenters, så du bliver rangeret højere end dem.

Mangler du hjælp til at forbedre din hjemmeside med SEO, kan du benytte dig af lokal SEO.

SEO på forskellige niveauer

Jo bredere du ønsker at nå ud, jo svære kan det også blive for dig at komme højt i søgeresultaterne. Har du et ønske om at ramme mere lokalt, vil det som regel være lettere at blive rangeret højt. Grunden til dette er, at jo bredere du vil nå ud, jo flere skal du konkurrere med. Har du derfor en lokal virksomhed, giver det mest mening for dig at starte med at ramme lokalt. 

God SEO tager tid

SEO kan grundlæggende deles op i tre forskellige dele. Den tekniske, indholdsmæssige og autoritære del. Den tekniske er som regel meget kompliceret, og det er de færreste virksomheder, der selv beskæftiger sig med det, og i stedet hyrer en professionel ind. Den indholdsmæssige er mere håndgribelig. Her handler det om at lave godt indhold, som indeholder søgeord og lignede, der matcher med målgruppens søgninger. Den autoritære del handler om, at Google rangerer de hjemmesider højest, som virker mest autoritære. Du får din hjemmeside til at være mere autoritær, hvis du kan få andre hjemmesider til at linke til din. Dette kaldes også linkbuilding. 

En god placering kommer ikke ud af ingenting og heller ikke med det samme. I stedet kræver det tid, og at du tør eksperimentere. SEO er hele tiden en løbende proces, og søgemaskinernes algoritmer er i konstant forandring.