Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Gode grunde til at få installeret en elevator i ejendommen

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra minelevator.dk, publiceret 04.01.2021.

København er en dejlig by! Vores stolte danske hovedstad er hjem for utrolig mange mennesker, og dens mange hyggelige og smalle gader er hjem for ældre og charmerende ejendomme, hvor københavnerne bord. Nok har de gamle ejendomme sjæl, og de fleste kan blive enige om, at de ikke skal rives ned i nærmeste fremtid, da de er en af københavns varemærker og et minde om historien. Men ikke alle disse ejendomme har fulgt lige godt med tiden. Nogle er ganske enkelt i forfald, andre har stadig bad nede i kælderen, og fælles for de fleste er, at deres opgange er små med lange, kringlede trapper op til de øverste etager. Dette er desværre en smule upraktisk i dagens Danmark. Dels vil du opdage, at det er lidt af en omgang at skulle flytte og fraflytte en lejlighed, der ligger på fjerde sal eller lignende. Vi har alle prøvet at bugsere en lidt for stor sofa op ad sådan en opgang. Derudover, så udelukker de upraktiske trapper også beboere som gangbesværede ældre og handicappede, der ganske enkelt ikke har mulighed for at komme op til de øvre etager. Derfor er der én rigtig god løsning til jer, der gerne vil imødekomme disse problemer i jeres opgang: Få installeret en elevator!

MinElevator.dk kan være jeres bud på en pålidelig montør af elevatorer i københavn og på Frederiksberg. Måske tænker i, at det ikke kan betale sig med en elevator eller, at det er et klodset monstrum at have installeret i opgangen. Men før i helt afviser ideen, så læs med her, hvor vi forklarer en række gode grunde til at få installeret en elevator i sin ejendom.

Det er praktisk ved fragt af ting

Tit skal man løfte tunge ting op gennem en opgang. Dette gælder både ved til og fraflytning og i hverdagen, når man har købt noget tungt eller skal have nye møbler op eller lignende. Her kan en elevator spare beboerne en hel del af slæbet og rygsmerterne.

Ejendommen er tilgængelig for en bredere gruppe af mennesker

Ved installation af en elevator bliver jeres ejendom øjeblikkelig mere attraktiv for ældre, gangbesværede og fysisk handicappede. Det er for det første en måde at lave plads til alle i jeres ejendom. Og så øger elevatoren også efterspørgslen på lejlighederne i ejendommen, således de er nemmere at få afsat.

Værdien på ejendommen stiger

Som man måske kan fornemme ved de to første punkter, så fører installationen af en elevator altså en række gode ting med sig. Og fra et økonomisk standpunkt er dette også med til at hæve værdien på hele ejendommen, da den nu er mere moderniseret og mere attraktiv for et bredere udsnit af befolkningen.