Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Gode investeringer til din have

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra hobbydrivhuse.dk, publiceret 15.01.2021.

Lige nu forhindrer vinterkulden os i at tilbringe tid i haven. Det er ikke varmt nok til at spise udenfor, og tiden er ikke til at passe planter i denne vintertid. Men til gengæld er det nu, det er et perfekt tidspunkt at gå i gang med at gøre klar til foråret og sommeren i haven. Og det kan du gøre på mange måder. Mangler du nogle ideer til, hvordan du kan opgradere din have? Så er du kommet til det helt rette sted.

Et rart sted til dine planter

Hvis du vil dyrke tomater, agurker og krydderurter et trygt og varmt sted, så bør du anskaffe dig et drivhus. Et drivhus er en gode måde at sikre dig høst året rundt på. Samtidig, hvis du er en af dem, der bare elsker havearbejde, kan du forlænge havesæsonen med et drivhus, hvor du kan arbejde på dine planter i meget længere tid, end hvis du ikke havde et drivhus.

En overdækket terrasse til de lange sommeraftener

Hvis du, som så mange andre, nyder at tilbringe tid om sommeren i haven eller på terrassen med en kop kaffe og en god bog, så bør du overveje at anskaffe dig noget overdækning til din terrasse. Det kan både give læ fra regn og vind, afskærmning fra solen om dagen, hvor den bager, og ekstra varme om aftenen, så man kan sidde og nyde sommeraftenerne lige så lang tid, man vil.

En hængekøje til sommerferiedagene

Sommerferien står for mange på ren afslapning, og det skal helst foregå et sted, hvor man kan ligge lidt i læ for solen. Hvis du gerne vil have det ultimative hæng-ud sted, bogstaveligt talt, så anskaf dig en hængekøje. Der er ikke noget så afslappende og beroligende som stille og roligt at blive vugget i det dejlige vejr. Lav et glas iskaffe, find en masse puder, og læg dig til rette med en god serie. Det kan der gå mange timer med, og så kan man rigtig nyde luksussen af at have sommerferie.

Har du ikke nogen grill?

En bålgrill er også det perfekte udstyr til de mange gode sommeraftener. Her kan I både tilberede aftensmaden og lave skumfiduser bagefter. Inviter nogle venner forbi og sæt jer med en øl ved bålet. Kendetegnet ved sommeren er de lange, dejlige sommeraftener. Og dem vil man nyde hvert et minut af, inden det igen er tilbage til det konstante efterårsvejr, der ellers er.

Også selvom det lige nu er piv koldt udenfor, så er det helt okay at drømme sig nogle måneder frem og tænke på, hvor fedt det bliver at kunne ligge i hængekøjen med udsyn til det fine drivhus og tænke på, hvad der mon skal grilles i aften?