Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Spar penge når du udskifter dine vinduer og døre

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoreret indhold fra Klarvinduer, publiceret 26.03.2021

Oplever du at kulden trænger ind i dit hjem eller at varmeregningen pludselig er steget markant? Så er det måske på tide at investere i en energioptimering af dit hjem. En energioptimering, der sparer dig penge på kort og lang sigt er nemlig at opgradere dit hjem med nye vinduer og døre.

Og alle er i stand til at købe vinduer og døre på egen hånd. Det er i hvert fald Klarvinduers vision. Klarvinduer har et brugervenligt onlinesystem, der gør købet af vinduer og døre let for dig. Du kan i købsprocessen sammensætte dine egne produkter individuelt, så de passer dine behov. 3-lags glas i træ/alu vinduer er en af de sammensætninger, der anbefales kraftigt og som er en løsning, der sparer dig penge.

3-lags glas er i 2021 blevet et lovkrav i helårsboliger og er samtidig en optimal løsning til dit hjem og din pengepung. 3-lags glas gør, at varmen forbliver i dit hjem, hvilket gavner dit varmeforbrug. Det er en stærk løsning til at opnå god isolering og bedre energieffektivitet. Du kan spare op til flere tusinde kroner årligt på varmeregningen.

Træ/alu er en kombination af de to bedste materialer til vinduer og døre. Du får et produkt med en lang levetid, høj isoleringsevne og beskyttelse af træet udvendigt. Indvendigt består elementet af træ fra langsomt voksende fyrretræ og udvendigt består det af en aluminiumsramme, der beskytter trækonstruktionen mod UV-stråling, vind og vejr. Du får på den måde et næsten vedligeholdelsesfrit vindue.

Sammen er 3-lags glas og træ/alu den perfekte løsning til dig, der vil optimere energiforbruget i dit hjem og samtidig spare en masse penge.

En brugervenlig købsoplevelse

Hos Klarvinduer kan du selv bestille dine nye vinduer og døre. Hos andre virksomheder skal du først have besøg af en tømrer, have en vurdering af projektet, og selv hvis produktet har samme pris og kvalitet som hos Klarvinduer, så betaler du for at tømreren bestiller dem for dig. Sådan er det ikke her. Klarvinduer har gjort dig til herre over dit projekt, så du sparer penge på dit projekt.

“Det skal være let for vores kunder at gå ind på hjemmesiden og skabe de vinduer og døre de ønsker,” fortæller CMO Thomas Hasse Therkildsen, “Kunderne kan ved hjælp af det brugervenlige system, selv vælge alt fra glastype til  udluftningsventiler. Det er enkelt, billigt og giver kunden vinduer og døre, der er skræddersyet til deres behov.”

Det er let at købe vinduer og døre online hos Klarvinduer. Det er samtidig en billigere løsning både på kort og lang sigt - især hvis du kan klare opmålingen og monteringen selv. Og det kan du sagtens. Klarvinduer har nemlig lavet flere guides til hvordan du gør, med en masse hjælp og gode råd.

Forny dit hjem

Dit hjem har ofte brug for en fornyelse, om det er udskiftning af vinduer og døre eller noget helt andet. Når foråret rammer er vi danskere mere tilbøjelige til at begynde planlægningen af renoveringsprojekter - store eller små. Foråret er samtidig et godt tidspunkt til at renovere på, da vejret er blevet bedre og solen er fremme i længere og længere tid. Det er derfor et godt tidspunkt for dig at udskifte vinduer og døre.

Måske har du planer om at få en dobbelt terrassedør eller fastkarm vinduer til at åbne for sommerluften?