Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nyt og eftertragtet seniorboligkoncept er en meningsfuld investering

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra Ejendomsinvestering A/S, publiceret 20. december 2021.

Den ældre generation er aktiv som aldrig før, men mange lever også side om side med ensomheden – det vil nyt boligkoncept med servicerede seniorbofællesskaber imødekomme. Der er kun taget få spadestik til det første byggeri, men ventelisten er allerede massiv.

Den tredje alder er ikke længere synonym med at drosle ned. I takt med at vi lever længere, stiller samfundets seniorer højere krav til et ældreliv med mening. Derudover betyder asymmetrien mellem befolkningstal og boligudbud på ældreområdet, at byudviklingen skal gentænkes. For at sikre tryghed og trivsel blandt de ældre i samfundet er der behov for helt nye løsninger.

På baggrund af det udruller stort dansk investeringsfirma Holmsø Boligresorts i flere danske vækstbyer – et unikt boligkoncept, der forener lejligheder med faciliteter som wellnessområde, fitnesslokale og grønt orangeri.

“Første byggeri er allerede i gang i Silkeborg, og interessen er mildest talt overvældende”, udtaler investeringsdirektør i Ejendomsinvestering A/S Thomas Nordborg.

“Vi tilbyder et helt nyt boligkoncept, der efter planen skal opføres en lang række steder i Danmark. Et serviceret bofællesskab for seniorer med trygge rammer og forskellige fællesaktiviteter. Samtidigt er det et sympatisk investeringsprojekt, hvor du oprigtigt kan gøre en forskel som investor. Der er mangel på seniorboliger, og ventelisten er massiv, så vi ved, at vi har fat i den lange ende.”

Et overset boligkoncept til de nye samfundsstrømninger

Det er en kendsgerning, at vi lever længere i dag. En rapport fra Tænketanken – Den nye 3. alder slår fast, at 50 % af dem, der fødes i dag, vil blive op mod 100 år gamle.

Grænsen for at blive betragtet som ‘gammel’ har rykket sig markant, og der er et større fokus på at holde sig sund – både fysisk og mentalt. Her kommer bofællesskaberne ind i billedet.

Væksten i antallet af ældre borgere – også kendt som “den sølvgrå tsunami” – kræver flere alternative boformer, hvor der både tages hensyn til ældre med nedsat førlighed med rummelige lejligheder, og hvor der ikke er langt til en venlig nabo.

Ifølge rapporten kan den oversete boligform i sidste ende både styrke socialt samvær, modvirke ensomhed og give seniorerne et lettere liv.

Seniorbofællesskaber mindsker ensomhed og øger livskvaliteten

Ensomhed er desværre en stor udfordring for mange ældre – og op mod 100.000 ældre danskere er påvirket af ensomhed. Her er bofællesskaberne den ideelle løsning til en højere livskvalitet.

Det er en boligløsning, der tilgodeser en generation, som ikke vil nøjes – men som vil leve livet fuldt ud på alle parametre. Tal fra Realdania viser, at 91 % af beboere i seniorbofællesskaber oplever øget livskvalitet, mens 75 % fortæller, at de har fået bedre sociale relationer.

Det understøtter det nye boligkoncept ifølge Thomas Nordborg: “Når du flytter ind i et Holmsø Boligresort, får du foræret en ny omgangskreds. Du flytter ind med hundrede andre, du er ligesindet med. Det er unikt.”

Holmsø Boligresorts: Meget mere end blot et bofællesskab

Det nye boligkoncept skiller sig ud fra de andre bofællesskaber og seniorboliger, forklarer Thomas Nordborg.

“Forskellen fra klassiske bofællesskaber er, at vi kommer med konceptet. Vi hjælper beboere med at gøre det til en succes ved at facilitere fællesskabet og skabe tryghed.”

I Holmsø Boligresorts er der rig mulighed for at knytte bånd på tværs af husnumrene, men intet tvunget fællesskab. Hver beboer har sin egen lejlighed af gedigne materialer, og alt socialt samvær foregår på egne præmisser. Det nytænkende boligkoncept fletter ekstraordinære faciliteter sammen med lejligheder, der tilgodeser de ældres behov.

Thomas Nordborg fortsætter: “Vi er med til at stable aktiviteter på benene – fra yogahold, månedlige foredrag, fitnesshold, sommerfest og grillaftener til havehold, der kan plante tomater i orangeriet. Du har privatlivet i din egen lejlighed, men med fællesskabet lige på den anden side af døren.”

En eftertragtet løsning blandt seniorer

Når du investerer i Holmsø Boligresorts, investerer du i bofællesskaber, der bidrager til at styrke det gode liv i den tredje livsfase.

Det er en innovativ boligløsning, som mange ældre kigger langt efter.

Ifølge Realdania har 80.000 seniorer vist interesse for at flytte i seniorbofællesskaber inden for de næste fem år, og det tal kan vokse til 144.000 frem mod 2040. Til sammenligning er der på nuværende tidspunkt kun 7.000 boliger i seniorbofællesskaberne.

Bofællesskaber til ældre kan være med til at løse den stigende ubalance mellem udbud og efterspørgsel, der udfordrer boligmarkedet – og som ikke lever op til fremtidens krav.

Invester i fremtidens seniorbofællesskaber og få en gennemsnitlig årlig forrentning på 9,7%

Overordnet set er ejendomsinvestering det nye guld.

Forstået på den måde, at det er et fordelagtigt supplement eller alternativ til investering i værdipapirer og en gavnlig måde at fordele investeringsrisikoen på.

“Holmsø Boligresorts er ikke bare endnu en ejendomsinvestering – det er et projekt, der højner livskvaliteten for de ældre samtidigt med, at du som investor tjener penge på det”, siger Thomas Nordborg.

Seniorbofællesskaber er kommet for at blive – og behovet vil kun vokse sig større de kommende år. Holmsø Boligresorts er derfor en attraktiv mulighed for at komme med på et empatisk investeringsprojekt med et solidt afkast.

Læs mere om, hvordan du kan blive investor i det forestående investeringsprojekt Holmsø Herning.