Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nå ud til flere kunder med SMS’er

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra GatewayAPI , publiceret 21. december 2021.

Kommunikation er en essentiel del af verdenen i dag. Vi er konstant online og har brug for at være tæt på kommunikationsmuligheder til omverdenen hele tiden. De mange online platforme har gjort kommunikation tilgængeligt og nemt for alle at tilgå. Dermed er vi alle online, vi er alle inden for kort tids rækkevidde, og vi er afhængige af at modtage disse informationer konstant. Når du vil nå ud til en modtagergruppe er alt dette vigtigt at inkorporere i din kommunikative strategi. Fordi vi konstant er online, har du rig mulighed for nemt at nå ud til dine ønskede kunder.

SMS er en bærende grundsten til kommunikation

Selvom vi i dag har mange forskellige online platforme til rådighed, når vi skal kommunikere, er SMS stadig en bærende grundsten til kommunikation. Det er en platform, som alle telefoner har integreret, og uanset hvor meget eller hvor lidt vi bruger det, så er det altid til rådighed. Derfor er kommunikation til kunder via SMS en fundamental platform at anvende.

Besøg GatewayAPI her og læs meget mere om at anvende SMS’er til at kontakte dine kunder. Med en SMS service skærer du hurtigt og effektivt igennem til din ønskede kundegruppe, så dit budskab klart og tydeligt når frem. Med gode priser i både ind- og udland kan du nemt sætte en SMS service op, inden for dine ønskede rammer. Du får adgang til en nem overskuelig platform, hvorfra du kan navigere, skrive og sende dine SMS service beskeder til kunder.

SMS er også en hurtig måde at få en meddelelse sendt ud på. Der kan sendes op til 3.000 SMS beskeder i sekundet, så selv hvis du har en stor modtagerflade af kunder, så er kapaciteten til stede til at kunne få sendt dine SMS’er afsted. Al data bliver grundigt beskyttet, og med de bedste sikkerhedsforanstaltninger bag dig, er din ryg dækket inden for cybersikkerhed.

Planlæg ud fra dit behov

En SMS service kan planlægges ud fra dit behov. Det vil sige, at du vælger, hvilke services du ønsker at anvende til dine kunder. Du kan blandt andet opsætte SMS-automatisering, så din SMS service får et rutinepræget afsæt. Der er mulighed for at opsætte SMS-betaling, hvis dette er en funktion, du finder nødvendig for dine kunder. Det er også muligt at sende SMS’er til e-mails og omvendt.

Dine muligheder inden for SMS services er uendelige, og din kommunikation bliver skarpere end før. Det er en optimal måde at være i konstant kontakt med dine kunder, og sørge for at de får den bedst mulige kundeservice-oplevelse. Selvom der findes så mange nye muligheder for at nå ud til dine kunder, så slår SMS kommunikation aldrig fejl. Alle kender til SMS’er og forstår at anvende SMS’er.