Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Fyld hjemmebaren med god rom og bliv klar til et brag af en nytårsfejring

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra Diplomático, publiceret 21. december 2021.

Nytåret står for døren, og dermed går vi en tid i møde med samvær, festligheder og fejringer. Vi samles med familie og venner fra nær og fjern og byder det nye år velkommen med et brag af en fejring. Alle har forskellige traditioner til nytår, men én komponent som oftest går igen er gode drikkevarer. Du kan i år optimere din hjemmebar til nytår med en rom i verdensklasse. Dermed er den gode smag og de gode cocktails sikret, og din hjemmebar vil være i topstand til et brag af en nytårsfejring.

En smag af den lokale produktion

Diplomatico er en rom, som du bliver nødt til at fylde din hjemmebar op med. Stammende fra Venezuela er Diplomatico produceret på et lokalt destilleri ved foden af Andesbjergene. Her bliver sukkerrør til produktionen høstet fra omkringliggende marker, så kvaliteten og smagen er sikret et lokalt præg. Som et familieejet destilleri bliver alle led i produktionsprocessen nøje sikret, så du bliver garanteret en rom i verdensklasse. Læs mere om Diplomatico og se det store udvalg af forskellige venezuelanske rom som kan købes online.

Du kan smage denne lokale produktion og høje kvalitet når du smager på en Diplomatico rom. Med en fyldig og rund smag med en lang række smagsnoter får dine smagssanser en oplevelse for livet. Rom’en er særligt god til at blive nydt rent, så du virkelig får lov til at smage på de mange smagsnoter. Derudover udgør Diplomatico også en ekseptionel rom til cocktails.

Vær dog opmærksom på, at når du tilføjer Diplomatico til hjemmebaren, så tilføjer du en stærk spiller. Så når du skal lave dine cocktails, så sørg for at holde dem simple. Det nytter nemlig ikke noget at tilføje tyve forskellige komponenter i din cocktail, da smagen af Diplomatico vil blive væk. Sørg i stedet for at holde dine cocktails simple, så du lader den gode smag fra Diplomatico være i balance i din cocktail.

Et stort sortiment med gode priser i bagagen

Diplomatico byder på et stort sortiment med mange forskellige rom og smage. Alle rom er produceret på sukkerrørs arten Caña Diplomática, men lagringsprocessen har sørget for en lang række lækre rom med forskellige smagsnoter. Dermed kan du fordybe dig i det brede sortiment og finde en rom som afspejler dine smagspræferencer.

Rom fra Diplomatico har også vundet en lang række priser og udmærkelser på verdensplan. Dette giver dig blot en yderligere garanti for en rom i verdensklasse, som er blevet anerkendt for sin smag og sin produktion.