Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kom i gang med at investere i Kryptovaluta og aktier

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra eToro, publiceret 21. december 2021.

Der kan være mange forskellige grunde til at man investerer, og det handler om at finde Kryptovaluta eller aktier som passer til de økonomiske mål som man har. Kryptovaluta og aktier er ikke noget for alle, og at investere i dem kræver at man har nogle penge som man kan klare sig uden. Som du sikkert har hørt før, så bør man kun investere med de penge, som man kan tåle at miste. Find for eksempel en bestemt mængde penge du kan bruge til at investere med hver måned, og køb Kryptovaluta og aktier som passer til dig.

Køb kryptovaluta og lær mere

Kryptovaluta er digitale valutaer, som man kan vælge at spekulere på, da valutaernes kan stige og falde afhængigt af banker og regeringer. Kryptovaluta har for alvor vundet opsigt, og det var især i 2017, hvor den velkendte Bitcoin steg mange hundrede procent i værdi. Køb Kryptovaluta og aktier, og lær mere om investering på internettet. Kryptovaluta kan forhandles på mange hjemmesider, og det handler om at finde en valuta som man er villig til at holde over en lang periode.

Hvilke valutaer er bedst at investere i

Kryptovaluta bliver generelt brugt rigtig meget til spekulation, og dette kan der være mange forskellige grunde til. For eksempel er de digitale valutaer uforudsigelige, og de kan give store gevinster samt store tab. Der er mange mennesker som leder efter den næste mulighed for at blive rig på Kryptovaluta, og der findes efterhånden mange Krypto projekter af både store og små størrelser. I 2021 blev mønten kendt som Shiba Inu meget populær, og denne er et eksempel på en lille Kryptovaluta som har steget meget i værdi. Der findes ikke noget endeligt svar på, hvilke valutaer er bedst at investere i, da dette ændrer sig rigtig meget.

Sådan kommer du i gang med at investere i aktier

Er du ikke interesseret i at investere i Kryptovaluta, så kunne det være at du har det bedre med at investere i aktier. Der findes næsten lige så mange aktier, som der findes selskaber, og det betyder at der er rigtig meget at vælge imellem. Det kan være en god ide at fokusere på aktier fra firmaer, som man kender, så man ved, hvilken risiko man tager. Start for eksempel med at købe aktier fra større firmaer, som giver små gevinster over længere tid, og køb kryptovaluta hvis det passer til din investeringsstrategi.