Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Oversættelse hos GlobalDenmark

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra GlobalDenmark, publiceret 11. januar 2021.

Har du brug for hjælp til at oversætte en tekst? Så kan du søge assistance hos GlobalDenmark. Her kan de hjælpe med kompetent oversættelse, som gør din tekst lækker og professionel at læse. GlobalDenmark har mange års erfaring med oversættelse, og de er kendt for at være blandt de bedste på markedet, når det kommer til dette. Virksomheden er desuden fast leverandør af oversættelser for private virksomheder og offentlige institutioner, hvilket vidner om deres høje kvalitet og professionalisme på området. GlobalDenmark har et indgående kendskab til branchen, og de kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning på din opgave.

Om GlobalDenmark

GlobalDenmark har som mission at give deres klienter de allerbedste redskaber til at kunne kommunikere optimalt med sin målgruppe. Både i forhold til det skriftlige og mundtlige kan virksomheden hjælpe med at optimere kommunikationen, og respekt for personlig, national og professionel identitet er altid i højsædet. GlobalDenmarks vision er helt konkret at sætte Danmark på det globale verdenskort, samt at bidrage med redskaber til optimal kommunikation på tværs af personlige, kulturelle, faglige og sproglige grænser. Virksomheden har i sit arbejde fokus på det positive og konstruktive, samtidig med at de ikke ignorer det kritiske. På den måde ender du ud med det bedste produkt. GlobalDenmark har erfaring med oversættelse inden for pressemeddelelser, videnskabelige artikler, taler og meget mere.

GlobalDenmarks process omkring oversættelse

Inden arbejdet med en oversættelse går i gang, skal du som kunde definere den opgave, du ønsker at GlobalDenmark skal løse for dig. På den måde er begge parter sikre på, hvad der helt konkret skal ske. Du aftaler en pris og en tidsplan med oversætteren, som du også har personlig kontakt med gennem processen. Din tekst vil blive oversat af professionelle og erfarne oversættere, som har et grundigt kendskab til det relevante fagområde og genren. Der vil blive lagt stor energi i research, så du er sikker på, at der bliver brugt de rigtige fagudtryk og terminologier i din tekst. Herefter vil din tekst gennemgå en kvalitetssikring, hvor to oversættere går den igennem med fokus på kilde- og målsprog som modersmål. GlobalDenmark står til rådighed i forhold til spørgsmål eller ønsker om justering, efter at du har modtaget din tekst fra dem. Alt dette er inkluderet i den pris, du aftaler med oversætteren. GlobalDenmark er derfor det oplagte valg, hvis du skal have oversat en tekst.