Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Få finansiering til din tandregulering

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra Tandbro, publiceret 11. januar 2021.

I Danmark hører tandpleje ikke til det, som sygesikringen dækker. Du kan komme gratis til læge og få tilskud til medicin, og det er jo en rigtig god ting. Men når det kommer til tandpleje, så må du selv til lommerne. Og der kan være tale om anselige beløb, hvis det er en større operation du skal igennem. Her ville det være rart om der var lidt støtte at hente fra de offentlige kasser, især når man betænker at Danmark har et af de højeste skattetryk i verden.

Efter man er blevet voksen, kan tænderne stadig rykke sig og blive skæve. Det kan blive så galt at visse mennesker undlader at smile, fordi de er flove over deres tandsæt. Heldigvis kan man også få reguleret sine tænder som voksen. Der findes en behandlingsmetode som hedder invisalign, hvor en usynlig bøjle hjælper med at rette tænderne på plads. Søger man efter invisalign københavn, vil man efter al sandsynlighed finde frem til Tandbro.dk, som tilbyder denne behandling på deres klinikker.

Hvordan bliver en bøjle usynlig?

Tandregulering med invisalign foregår med en usynlig bøjle, der kun skal tages ud, når man spiser eller børster tænder. Denne bøjle er næsten usynlig, for den er fremstillet af termoplastisk materiale, som er gennemsigtigt og derfor ikke ses med det blotte øje. Man slipper altså for at gå med “togskinner” og ligne en aldrende teenager, hvis man får reguleret tænder med invisalign. Det er, med andre ord, en meget diskret måde at få rettet tænder på.

Rom blev ikke bygget på en dag. Det samme kan man sige om tandregulering. Langsomt bliver tænderne rette ind, så tandstillingen bliver pæn. Man må være forberedt på at skulle skifte bøjle et par gange. Med jævne mellemrum skal tandlægen se efter om alt går som det skal, men det ender godt til sidst. Man vil få et smukt tandsæt igen, og det vil være slut med flovhed over at smile med skæve tænder. Det er en stort set smertefri behandling, som over tid retter tænderne helt til.

Lave priser og mulighed for finansiering

Hos Tandbro.dk er der altid faste, lave priser på alle former for behandling. Også behandling med invisalign udføres til lave priser, men helt omkostningsfrit er det ikke. På Tandbro.dk kan du forhøre dig om priserne. Her er fuld åbenhed, så du ved hvad det koster. Det er naturligvis muligt at få udarbejdet et tilbud med pris på opgaven. Med et sådant tilbud i hånden kan du gå hjem og kigge på din økonomi. Ser det svært ud, så tal med tandlægen.

Hos Tandbro.dk er der nemlig mulighed for finansiering af din tandbehandling, så du kan betale af over længere tid. Faste månedlige rater er nok mere spiseligt end at skulle betale for hele behandlingen i et hug. Tal med personalet hos din tandlæge, om mulighederne for en afdragsordning. Som regel lykkes det at finde en løsning, så det hele alligevel falder på plads. Det er jo vigtigt at du har det godt med dine tænder og synes at du har et tandsæt, der tåler at blive set.

Lider du af tandlægeskræk?

Hos Tandbro.dk har tandlægerne masser af erfaring med tandlægeskræk. Her har man lært at få ro på patienterne ved at give masser af tid og forklare indgående og løbende, hvad de foretager sig i munden på dem. Det giver tillid, og tillid er netop hvad man har brug for, hvis man lider af tandlægeskræk. Har man tillid til det menneske, der skal behandle ens tænder med bor og spidse redskaber, så overvinder man lettere skrækken.

For en tandlæge har jo kun de bedste hensigter. Erhvervet er et højt udviklet erhverv, hvor nyeste teknologi tages i anvendelse med det formål at gøre behandlingen hurtigere og mere effektiv og samtidig så smertefri som muligt. Og en tandlæge har modtaget træning i at håndtere sine instrumenter, så du kan trygt stole på at intet går galt, når du sidder i tandlægestolen og gaber. Der er styr på tingene, og tandlægen delagtiggør dig i alt hvad der foregår.

Glæden ved at kunne smile bredt

Hvis du har gået og gemt på dine smil, fordi du var flov over dine tænder, så bliver det en lykkelig dag, den dag, hvor du atter kan smile bredt med et flot tandsæt. Man opdager meget hurtigt, at hvis man smiler til folk, så smiler de som regel tilbage. Det er noget man bliver glad af, ligesom folk bliver glade, når man smiler til dem.

Verden bliver et bedre sted at være, hvis vi smiler til hinanden. Og hvem vil ikke gerne leve i en bedre verden? Hvert eneste smil er guld værd, for det smitter og skaber glæde og...ja...tillid. Og muligvis vil du opdage, at også folk, der smiler med skæve tænder, fremkalder glæde og god stemning. Det er ren winwin at smile.