Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sådan forbedrer du dine it-evner og øger chancen for drømmejobbet

Artiklen er leveret af

Dette er sponsoret indhold fra Kapacity, publiceret 13. januar 2021.

Der er mangel på kvalificeret arbejdskraft i it-branchen i øjeblikket, hvilket betyder at der naturligvis er rift om medarbejderne. Det stiller medarbejderne i en meget gunstig position, og betyder bl.a. at de kan forhandle sig til en bedre løn og bedre arbejdsforhold. Hvis du godt kunne tænke dig at træne dine it-evner en smule, så er det nu at du skal læse med, for her kommer et par tips til, hvordan du netop kan gøre dette med hjælp fra Power Bi kursus, programmeringskurser og basale Office-øvelser.

Få styr på Microsoft’s fantastiske Power BI

Et rigtigt godt sted at starte, hvis du ønsker at øge chancerne for job i it-branchen, er ved at tage et introduktionskursus til Power Bi. Power Bi er meget stærkt og avanceret program fra Microsoft, der gør det muligt at visualisere store mængder af data og mange forskellige analyser og diagrammer på en nem og overskuelige måde. Power Bi kan nemlig rigtig, rigtig mange forskellige ting, og det er stort set umuligt at lære det af sig selv. Derfor er det en meget smart idé, at tage et kursus, hvor man får hjælp af professionelle brugere, der ved lige præcis, hvilke elementer af programmet, der er gode at kunne.

Programmeringskurser på internettet

Hvis du er klar på at gå lidt mere hardcore til værks, og tør at tage udviklerkappen på, så findes der faktisk mange forskellige online programmeringskurser, som kan være meget hjælpsomme. Der er nemlig også mange på udviklere i it-branchen, og uanset om du ønsker at lære at kode i html, JavaScript eller css eller noget helt fjerde, så kan det være et rigtigt godt at starte. Du behøver nemlig ikke andet end din computer, og så kan du komme i gang, og det behøver at du kan tage det i dit helt eget tempo, måske fra sofaen, med en god kop kaffe.

Mange små skridt bliver også til en hel gåtur

Hvis du synes, at det lyder helt vildt avanceret med Power Bi og programmering, så frygt ikke. Det er ikke noget man lige lærer over natten, og alle skal starte et sted. Derfor er det en rigtig god idé at blive bekendt med Microsoft Office-pakken. Du bør starte med Word og PowerPoint. PowerPoint kan være helt perfekt til at lave flotte visuelle præsentationer. Når du så har fået styr på dem, kan du gå videre til Excel og Sway. Især Excel er godt at kunne, og der er ikke andet at gøre end blot at prøve sig frem. Der findes heldigvis mange online vejledninger til Office-pakken, som kan hjælpe dig godt på vej.