Direkte

Success kan være for alle - ifølge Bering & Søgaard

Artiklens øverste billede

”Hvis du kan drømme det, så kan du også gøre det.” Sådan sagde Walt Disney, og disse ord har Kasper Bering & Jeppe Søgaard taget til sig. Tilbage i 2016 startede de deres virksomhed Bering & Søgaard, hvis formål var og fortsat er, at hjælpe mennesker med at finde deres deres formål i livet og realisere deres inderste mål og drømme.

Alt for mange mennesker føler sig udbrændte, stressede og lever ikke nødvendigvis det liv, som de går og drømmer om. Og sådan var det også for Kasper & Jeppe for cirka 6 år siden. Kasper var lærervikar, og Jeppe arbejdede med økonomistyring i Siemens. De dimitterede fra universitetet i 2014, og som de fleste andre sagde de ja til det første job, der præsenterede sig. Men der var alligevel noget, som ikke føltes rigtigt.

Kasper besluttede sig sideløbende med sit job at tage en coachinguddannelse under den dalevende og verdenskendte coach Bob Proctor, og i 2016 ringede han til Jeppe, der var udstationeret på et vindmølleprojekt i Amsterdam, og spurgte, om han ville være med til at starte en coachingvirksomhed. Det sagde Jeppe ja til, og med meget frygt i kroppen opsagde de begge deres job. Eftersom pengene var små, besluttede de sig for at leje et lille kontorlokale på 16 kvm til kun 2.200 kr. om måneden, hvor de samtidig også valgte at bo og sove det første år, indtil de blev smidt ud.

Succes starter indefra

Dette var den spæde start, og i dag har de to herrer coachet mere end 2.000 danskere til at realisere deres mål og drømme ud fra nogle meget bestemte principper inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale. Deres filosofi er, at succes er 5% strategi og 95% mindset, for stort set alle kan komme op med et mål, en drøm, en idé, en plan eller en strategi, men kun de færreste vælger rent faktisk at tage handling derpå på grund af begrænsende overbevisninger og vaner.

Deltagerne i deres forløb bliver ikke kun hjulpet med at finde frem til, hvad de inderst inde virkelig gerne vil med deres liv, og hvilke mål de ønsker at opnå – de bliver også hjulpet til at realisere dem gennem coaching, mindset-træning og personlig udvikling.

Bering & Søgaard forklarer: Det er nemlig sådan for de fleste, at vi opererer langt under vores potentiale. Mange sidder med en følelse af, at de er i stand til langt mere, end deres nuværende resultater viser, og de har også idéer til, hvad de kan gøre for at forbedre deres resultater og deres liv generelt, men alligevel spænder de ben for sig selv. Eksempelvis ved mange selvstændige, at hvis de begyndte at ringe til potentielle kunder, så ville det drastisk forbedre deres bundlinje, men alligevel så har de fleste mennesker en tendens til at udskyde sådanne opgaver. Det samme findes i forhold til at stå op, når vækkeuret ringer, løbe en tur, tale foran større forsamlinger, eksponere sig selv på de sociale medier eller opsige sit arbejde.

Når vi ændrer os, så ændrer resultaterne sig

Der er en almindelig sund skepsis, når det kommer til coaching, hvilket nok primært skyldes, at coaching fortsat er relativt nyt for de fleste, men samtidig også fordi man ved coaching selv bærer en stor del af ansvaret for at opnå de resultater, man ønsker.

Når det er sagt, så er coaching meget anerkendt inden for både sportsverden, ledere og andre personer, der ønsker at præstere bedre uden nødvendigvis at skulle arbejde sig selv halvt ihjel. Og flere og flere får mod på at prøve kræfter med coaching og personlig udvikling, hvilket Bering & Søgaards TrustPilot score på 4.8 og over 185 fem-stjernede anmeldelser også indikerer.

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.,” udtaler Søren Kristensen, der er deltager på Kaspers & Jeppes coachingprogram.

Kunderne spænder fra webshopejere, kunstnere, konsulenter, behandlere og andre coaches til advokater, tømrere, softwareudviklere, ledere og almindeligt ansatte, som enten ønsker at gøre karriere eller overvejer at gå selvstændig. Det kan umiddelbart se underligt ud med så forskellige typer af kunder, men det er netop med til at understrege det, som det hele handler om – at selvom vi har forskellige baggrunde, professioner og resultater, så kan vi alle skabe bedre resultater, når vi selv begynder at ændre os – uanset hvor langt vi er nået i livet.

“Jeg er vokset helt vildt. For 2 år siden var min løn 15.000 kr. udbetalt, og i dag omsætter vi for 350.000 kr. om måneden, og jeg hiver 50.000 kr. ud hver måned. Jeg har fået frihed og kan gøre hvad jeg vil sammen med min familie, takket været kurset.” Nik Khanthong, ejer af SPYD Madvogn.

Det er ikke bare coaching – det er en livsstil

Som deltager i Kasper & Jeppes coachingprogrammer er du aldrig overladt til dig selv. De tager dig typisk i hånden gennem 24 uger, og guider dig struktureret gennem både gruppecoaching og personlig coaching i, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at udnytte dit potentiale og mest effektivt nå dine mål og drømme. Som deltager modtager du samtidig altid materiale, der skal studeres, for hvis du ønsker resultater, så kræver det også en indsats. Til at hjælpe med dette har de også skabt et stærkt community, hvor deltagerne holder hinanden ansvarlige, sparrer med hinanden og mødes på tværs af landet.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.