Direkte

Beskyt virksomheden ved at have styr på IT-sikkerhed

Artiklens øverste billede

Dette indhold er sponsoreret

IT-sikkerhed er et emne, der bliver taget mere og mere alvorligt i takt med den stigende digitalisering. Virksomheder har stadig flere digitale processer og systemer, som er afhængige af hinanden. Det betyder også, at virksomhederne er blevet mere sårbare over for IT-angreb. Det er derfor vigtigt, at virksomhederne tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig mod disse angreb.

Managed SD-WAN kan fremtidssikre virksomhedens netværk

Managed SD-WAN er en service, der hjælper virksomheder med at optimere og styre deres netværk - bestil sd wan hos Globalconnect.dk. SD-WAN står for ”Software Defined Wide Area Network” og er et netværk, der giver virksomheder mulighed for at forbinde flere afdelinger og kontorer på tværs af landegrænser. Virksomhederne kan styrke it sikkerheden ved at få hjælp til at styre og overvåge netværket. Portalen er især nyttig for virksomheder, der har mange forskellige afdelinger og kontorer spredt ud over hele verden. Virksomhederne kan få hjælp til at forbinde alle deres afdelinger og kontorer på tværs af landegrænser, så de altid er forbundet med hinanden.

Hvilke love og regler gælder der for IT-sikkerhed i Danmark, og hvordan skal de overholdes?

Det er vigtigt at alle virksomheder har en IT-sikkerhedspolitik på plads, som skal overholdes af alle ansatte. Politikken skal blandt andet omhandle, hvilke love og regler der gælder for IT-sikkerhed i Danmark, og hvordan man skal overholde dem.Der er flere love og regler, der gælder for IT-sikkerhed i Danmark. Den vigtigste lov er Persondataloven, som regulerer behandlingen af personoplysninger. Virksomheder skal sørge for at have styr på, hvilke oplysninger de har om deres kunder, hvor de oplysninger kommer fra, og hvem der har adgang til dem. Virksomhederne skal desuden sørge for at have en procedure på plads for at beskytte disse oplysninger mod misbrug eller tab.

Sådan gør du din virksomhed mere sikker på nettet

I dag er det vigtigere end nogensinde før, at virksomheder sikrer sig på nettet. Dette skyldes, at der hvert år kommer flere og flere hackere, som har til hensigt at stjæle data fra virksomhederne. For det første kan man investere i en god firewall og antivirus-software. Firewallen vil beskytte din virksomheds netværk mod angreb fra udefra, mens antivirus-softwaren vil beskytte din virksomheds computer mod virus og anden skadelig software.En anden måde, hvorpå man kan gøre sin virksomhed mere sikker på nettet, er ved at have et godt password-system. Dette betyder, at alle brugere af din virksomheds computer skal have unikke passwords til deres brugerkonti.

IT-sikkerhed er et vigtigt aspekt for enhver virksomhed. Derfor bør man sikre sig, at man har styr på dette område.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.