Direkte

Hvorfor er det en god idé at tegne en ejerskifteforsikring?

Artiklens øverste billede

Dette indhold er sponsoreret

En ejerskifteforsikring dækker, hvis der viser sig skjulte fejl og mangler ved en nykøbt bolig, som sælger ikke har oplyst om. Forsikringen dækker også, hvis der indtræder andre problemer i forbindelse med købet af boligen. Du kan tegne en ejerskifteforsikring, når du køber en bolig, og den gælder i tre år. Læs med her og få mere viden om fordelene ved denne type forsikring.

Hvad er en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring er en forsikring, der dækker skader, som kan kan dukke op under et boligsalg. Forsikringen dækker typisk skader, der opstår på grund af fejl og mangler ved boligen, som sælger ikke har rettet op på. Derudover dækker forsikringen også skader, der er opstået på grund af fejlinstallationer i boligen, som ikke er foretaget ordentligt. Endelig dækker forsikringen også skader, der opstår på grund af byggesjusk. Forsikringen giver sælger en økonomisk kompensation for de skader, der måtte opstå under et boligsalg.

Hvilke fordele er der ved at tegne en ejerskifteforsikring?

Der er mange fordele ved en ejerskifteforsikring, som dækker, hvis der viser sig skjulte fejl og mangler ved boligen, som sælger ikke har oplyst om. Forsikringen dækker typisk kun, hvis der er tale om alvorlige fejl og mangler, som gør boligen ulovlig eller farlig at bo i. Derudover dækker en ejerskifteforsikring også, hvis der viser sig fejl og mangler ved byggematerialerne i boligen. En ejerskifteforsikring kan tegnes af både sælger og køber - men det er typisk kun køber, der tegner denne type forsikring, som har mange fordele.

En ejerskifteforsikring er en god idé for enhver boligejer

En ejerskifteforsikring dækker også advokatomkostninger og udgifter til retshjælp, hvis der opstår tvister mellem sælger og køber. En ejerskifteforsikring er således en god idé for enhver boligejer - især hvis du planlægger at sælge dit hjem indenfor de næste par år, fordi du derved kan undgå at skulle betale store summer for advokatbistand. Det gør det nemmere at sælge din bolig, fordi du ikke skal bekymre dig om at skulle betale for dyre advokater, hvis der er problemer med købet af dit nye hjem.

En ejerskifteforsikring er altså en forsikring, der dækker dig som boligejer over for økonomiske tab, i forbindelse med et boligsalg. Forsikringen kan dække både skjulte fejl og mangler ved boligen og økonomiske tab som følge af manglende dokumentation. Så der er altså en masse fordele ved at tegne en ejerskifteforsikring.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.