Direkte

Visma lancerer index over virksomheder og personer

Artiklens øverste billede

Dette indhold er sponsoreret

Visma Rating er en virksomhed, der udarbejder kreditrapporter og kreditvurderinger om danske selskaber. Det vil sige, at man, når man køber en rapport hos Visma, modtager en analyse af selskabets økonomi. I den forbindelse modtager man også en anbefaling til, hvordan man kan håndtere kundernes økonomiske situation. På den måde bliver det også lettere at undgå de selskaber, der måtte være i økonomiske problemer. Visma har desuden også lanceret et index - både over virksomheder og personer - og det giver gode muligheder for bedre at kunne sammenligne forskellige data, regnskab og nøgletal.

Dét består en kreditrapport og kreditvurdering af

En kreditrapport af en person eller virksomhed kan bestå en række forskellige informationer, der alle kan have betydning for en virksomheds kreditmaksimum og antal kreditdage. Rapporten består af en økonomisk analyse af det givne selskab, hvorefter man vil modtage en konkret anbefaling om selskabet. En kreditvurdering beregnes ud fra en række forskellige data - eksempelvis virksomhedens årsregnskaber. De selskaber, der kan være relevante at få kreditvurderet er ofte aktieselskaber, anpartsselskaber og iværksætterselskaber. Det er især vigtigt at få kreditvurderet de virksomheder, der søger om lån, eller hvor der er mistanke om dårlige betalere. Kreditvurderingen kan give en idé om, hvorvidt det pågældende selskab er i stand til at tilbagebetale kredit eller et eventuelt lån.

Oversætter offentlig virksomhedsdata

Oversættelse af offentlig virksomhedsdata er en vigtig del af at sikre, at dataene kan anvendes på tværs af virksomheder. Oversættelsen kan ligeledes sikre, at dataene kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Oversættelsen skal desuden sikre, at dataene bevares i deres oprindelige form. Der findes mange forskellige metoder til oversættelse af offentlig virksomhedsdata. De fleste af disse metoder fokuserer dog på at sikre, at dataene forstås og anvendes korrekt.

Ambition om at fange dårlige betalere

Det er vigtigt at have fokus på eventuelle dårlige betalere. I den forbindelse kan det være en god idé at have en ambition om at fange dem hurtigst muligt. Dette kan gøres på flere forskellige måder, men noget af det vigtigste er, at man har en god indsigt i den givne virksomheds data og økonomi. På den måde er det langt nemmere at fange dårlige betalere. Det er dog ikke altid lige nemt at få fat i den type information og data, og det kræver derfor ofte noget professionelt hjælp. Det kan Visma Rating heldigvis hjælpe med, ligesom de kan hjælpe med at foretage kreditvurderinger og kreditrapporter af den givne virksomhed.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.