Direkte

Copyright Agent beskytter dit indhold på nettet

Artiklens øverste billede

Har du indhold liggende på nettet? I så fald er der en risiko for, at det bliver anvendt af andre. I dag er det nemt at kopiere et billede eller en tekst for derefter at bruge den på sin egen webside. Det er ikke tilladt, men alligevel er det noget, der sker i stor stil.

Derfor er det også vanskeligt for indholdsskabere at beskytte sit indhold. Ikke nok med, at det er svært at opdage, at ens indhold bruges af andre, så er det også svært at få det fjernet samt at få kompensation for det.

Netop derfor er der rigtig mange indholdsskabere, der ender med at opgive at beskytte deres indhold. De ved ikke, hvordan de skal bære sig ad med det, og ender derfor med at kaste håndklædet i ringen. Sådan behøver det dog slet ikke at være.

Som indholdsskaber kan man nemlig vælge at alliere sig med Copyright Agent. De er nemlig sat i verden for at hjælpe tekstforfattere, fotografer mv. med at beskytte deres indhold på nettet. Derfor er der naturligvis også en rigtig god chance for, at de kan hjælpe dig med dette.

Brug af billeder og tekst kan virke harmløst

Når folk kopierer andres tekst eller billeder på nettet, for at bruge dem på deres egen hjemmeside, virker det måske harmløst. De fleste opfatter faktisk slet ikke, at det er et brud på ophavsretten. Det er dog et faktum, at det er et brud på ophavsretten, og dermed er det ikke tilladt.

Har du selv fundet tekst eller billeder på nettet, som du herefter har anvendt på din hjemmeside, er det vigtigt, at du straks fjerner det. Det er nemlig et brud på ophavsretten, og kan resultere i, at der dukker en regning op i din indbakke – og den kommer potentielt fra Copyright Agent.

Overvejer man at bruge et billede eller en tekst, man har fundet på nettet, er det vigtigt at huske, at det er en anden persons hårde arbejde, man er i færd med at bryde loven. Det burde i sig selv være nok til at afholde én fra at gøre det, men hertil risikerer man altså også en stor regning.

På trods af dette, sker brud på ophavsretten fortsat i massevis. Det er en skam, da der er rigtig mange indholdsskabere, der føler sig magtesløse i forhold til at beskytte deres indhold. Det vil de dog kun være, indtil de beslutter sig for at indgå en aftale med CopyrightAgent.com.

Hvordan beskytter Copyright Agent mit indhold?

Hos Copyright Agent tilbyder de en service, der kaldes Text Protection. I praksis fungerer Text Protection ved, at man som indholdsskaber sender de tekster, man vil være sikker på er beskyttet til Copyright Agent. Herefter søger de internettet tyndt for at se, om indholdet er blevet brugt af andre uden tilladelse.

I tilfælde, hvor det konstateres, at der er sket et brud på ophavsretten, og indhold er blevet brugt andre steder, bliver man informeret herom af Copyright Agent. Det betyder altså, at de ikke automatisk går videre med sagen.

I stedet er det op til indholdsskaberen selv at afgøre, om sagen skal gå videre. I de fleste tilfælde er der gode muligheder for at opkræve kompensation, og det anbefales derfor som oftest, at man lader Copyright Agent føre sagen.

Hjælper indholdsskabere med at få kompensation

Alt dette betyder, at du hos Copyright Agent får hjælp til at opdage, at nogen har brugt dit indhold. Det er dog ikke alt. De hjælper dig nemlig også med det næste skridt, hvilket naturligvis er at rette henvendelse samt fremsende en opkrævning for uretmæssig brug af dit indhold.

I sidste ende er det naturligvis dette, der er formålet med at overvåge, om andre bruger dit indhold. Det tjener dig ikke at vide, at andre har kopieret dit indhold, hvis du ikke reagerer på det. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få Copyright Agent til at rette henvendelse.

Da de har arbejdet meget med at forfine deres proces, har de også en rigtig god succesrate. Det vil sige, at der er en god chance for, at de rent faktisk ender med at opkræve en kompensation til dig. Desværre vil det ikke kunne garanteres, at det sker i alle tilfælde.

Én ting er dog, at du får kompensation i mange af tilfældene. Noget helt andet er, at du ikke selv skal foretage dig noget. Det hele kan du nemlig overlade til Copyright Agent, mens du selv kan fokusere på, hvad du er bedst til: nemlig at skabe indhold.

Det er dog svært at svare på, hvor stor en kompensation, der er tale om. Det varierer nemlig meget fra sag til sag, da der er flere variabler, der spiller ind i forhold til din kompensation. Bl.a. afhænger størrelsen af kompensationen af, hvad til og hvor lang tid, dit indhold har været brugt.

Kun få indholdsskabere beskytter selv sit indhold

Desværre er der rigtig mange indholdsskabere, der ikke gør en indsats for at beskytte deres indhold. Det kan der naturligvis være flere grunde til, men blandt mange er årsagen, at de ganske enkelt føler, at det er en kamp, der er tabt på forhånd.

Hovedparten af dem har dog ikke valgt at alliere sig med en samarbejdspartner på området, hvilket naturligvis vil være fordelagtigt. Er du blandt dem, der endnu ikke har gjort dette, er det bestemt værd at overveje Copyright Agent som din samarbejdspartner.

Deres platform og unikke teknologi har medført, at det bliver legende let at beskytte dit indhold som indholdsskaber. Det er nemlig ikke noget, du skal have særligt meget at gøre med, eftersom Copyright Agent varetager langt størstedelen af arbejdet, der er forbundet med det.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.