Finans

Kendt aktionær i hårdt angreb på Nordjyske Banks bestyrelse

Lars Krull er aktionær i Nordjyske Bank og utilfreds med udsigten til, at banken overtages af Ringkjøbing Landbobank. Han beskylder bestyrelsen for at have for store egoer. Formanden afviser.

Lars Krull, seniorrådgiver ved Aalborg Universitet, er utilfreds med, at Nordjyske Banks bestyrelse anbefaler en fusion med Ringkjøbing Landbobank. Illustration: Anders Thykier.

Bankekspert og aktionær i Nordjyske Bank Lars Krull kritiserer bankens bestyrelse for ikke at passe sit arbejde ordentligt, fordi den nu anbefaler aktionærerne at takke ja til et tilbud om en fusion med Ringkjøbing Landbobank.

»Jeg er utilfreds, fordi der er et enormt potentiale i Nordjyske Bank. Jeg vurderer derfor, at det er alt for tidligt at sælge bankens aktier og tror, at der i fremtiden kunne komme et endnu bedre tilbud end det, som Jyske Bank og Ringkjøbing Landbobank er kommet med. Og jeg mener slet ikke, at bestyrelsen har mandat til at opgive Nordjyske Banks selvstændighed,« siger Lars Krull, som er seniorrådgiver ved Aalborg Universitet, men også aktionær i Nordjyske Bank, idet han og familien ejer 4.000 aktier...

Læs også
Top job