Navne

»Man er nødt til at være udholdende i denne branche«

60 år mandag: Efter mere end 30 år i finansbranchen har Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest, især lært en ting: At stå fast i modvind.

Jeppe Christiansen mener, at mange skal være bedre til at tage den med ro og ikke bare træffe hurtige beslutninger hele tiden. Beslutninger skal tages, men man kan godt gøre det på en velovervejet og eftertænksom måde. Foto: Michael Bothager Jeppe Christiansen erkender, at finanssektoren ikke har et særligt godt renommé, og at man skal være bedre til at fortælle om de gode ting, branchen også gør, og være ydmyg over for den vigtige samfundsrolle, finanssektoren har. Foto: Michael Bothager

Han havde aldrig for alvor beskæftiget sig med investering. Men i 1988 blev 29-årige Jeppe Christiansen ansat i Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD) af Poul Nyrup Rasmussen, dengang direktør i LD. Her skulle Jeppe Christiansen styre en tredjedel af fondens milliardportefølje. En af aktierne i porteføljen var Nordisk Fjer.

Jeppe Christiansen bemærkede, at Nordisk Fjer hele tiden manglede penge, og da LD var en af de største aktionærer, tog han afsted til generalforsamling for at stille en masse spørgsmål. ..

Læs også