Navne

»Jeg synes, at et flag hører hjemme på en stang, ikke på en væg«

50 år onsdag: Nicole Maria Langkilde var dybt involveret i teaterverdenen, da hun skiftede spor og blev adm. direktør i flagproducenten Langkilde & Søn.

Nicole Maria Langkilde afløste for en halv snes år siden sin mor som topchef i familievirksomheden Langkilde & Søn. Her ses hun i sit kontor i firmaets hovedkontor i Herlev.
Foto: Gregers Tycho Nicole Maria Langkilde er chef for Langkilde & Søn, der producerer flag. Foto: Gregers Tycho Foto: Gregers Tycho Nicole Maria Langkilde var tidligere dramatiker og teaterchef på Kaleidoskop/Østerbro Teater. Her ses hun til venstre sammen med skuespiller Ditte Hansen tilbage i 2006. Foto: Torben Stroyer

Når man træder ind i flagvirksomheden Langkilde & Søns hovedkontor på første sal i en industribygning i Herlev, spejder man forgæves efter et rødt-hvidt dannebrogsflag, som er foldet ud og hængt op på en væg.

»Jeg synes, at et flag hører hjemme på en stang, ikke på en væg,« lyder det fra Nicole Maria Langkilde, adm. direktør i familieforetagendet, som har produceret flag i fire generationer. ..

BRANCHENYT
Læs også