På CBS spiser forskerne vegetarmad og tager toget, når de skal på konference

Bæredygtighed er kommet på dagsordenen på CBS, hvor forskerne på nogle institutter må tage toget i stedet for flyet. Ifølge eksperter er der dog lang vej endnu, før grønne konferencer og møder for alvor bliver almindeligt.

Hvis det er muligt at nå frem til konferencen inden for otte timer med toget, skal forskerne på Institut for Organisation benytte den mulighed. Foto: Anthon Unger Lotte Nystrup Lund peger på, at universiteterne har et særligt incitament til at blive bæredygtige, fordi deres målgruppe er unge. Foto: PR

To institutter på Copenhagen Business School (CBS) har over det seneste års tid sat bæredygtighed længere op på dagsordenen.

På Department of Management, Society and Communication (MSC) har man besluttet sig for, at der i forbindelse med catering til arrangementer, konferencer, møder og andet som udgangspunkt vil blive serveret vegetarmad. Og på Institut for Organisation (IOA) er medarbejderne blevet enige om en bæredygtighedspolitik, der bl.a. pålægger dem ikke at tage flyet i arbejdsøjemed, hvis det er muligt at nå destinationen inden for otte timer med tog. ..

BRANCHENYT
Læs også