Serier

Ny formand om den største udfordring i sexchikaneramt selskab: »Hvis jeg skal være helt præcis, så tror jeg egentlig, at det er at få nogle ordentlige priser på vores grise«

Andreas Lundby, ny bestyrelsesformand i DanBred, har ikke aktuelle planer om at udvide undersøgelserne af seksuel chikane i virksomheden.

Sexchikane i DanBred
Andreas Lundby er ny formand for milliardvirksomheden DanBred, som står midt i en sexchikanesag. Han er tidligere bestyrelsesformand for entreprenørvirksomheden Aarsleff og har en mangeårig karriere i Arla bag sig. Foto: Marie Ravn

Sagen om seksuel chikane i avlsselskabet DanBred har givet blå mærker, og der er lettelse i virksomheden over, at der nu er kommet nye boller på suppen. Nu skal værdigrundlaget strammes op, og derefter bliver den største udfordring at få forbedret svineproducenternes økonomi.

Sådan lyder budskabet fra Andreas Lundby, som er ny bestyrelsesformand i DanBred, efter at hele den tidligere bestyrelse blev smidt ud som følge af fejl i håndteringen af en sag om seksuel chikane. ..

Læs også
Top job