Fupbank rettet mod udlændinge

De tre danske fupbanker gik ikke efter at narre penge fra den almindelige forbruger. De var ren kulisse for forretninger med internationale pengemænd og investorer.

Flere kilder tæt på den bedrageridømte Michael Trastrup fortæller, at Trastrup og hans kompagnoner ikke har forsøgt at hente børneopsparingen op af lommen på hr. og fru Danmark med de falske banker. Adresserne på filialerne er fup, og det er ikke muligt at komme i kontakt med Natcomdk og Bankier Allianz på telefon eller mail. De to bankers websider blev fredag blokeret efter krav fra Red Barnet, Mellemfolkeligt Samvirke og Verdensnaturfonden, der fremstod som organisationer, de to falske banker arbejdede sammen med.

De pæne hjemmesider - bygget over tekst kopieret fra Andelskassen Merkurs hjemmeside - var ifølge kilder opbygget som ren kulisse, for at udenlandske investorer og långivere skulle få et billede af en solid virksomhed, der var værd at låne penge eller skyde penge i. Den tredje fupbank Danish Bankers Trust har ikke en dansk bankhjemmeside...

BRANCHENYT
Læs også