Flot design på Jyllands-Posten

Der var hele to sølvmedaljer til Morgenavisen Jyllands-Posten for fremragende avisdesign, da Danske Dagblade i går på sin generalforsamling i Silkeborg traditionen tro hædrede årets flotteste avissider.

Jyllands-Postens forside om Marianne Jelveds afgang som radikal leder til fordel for Margrethe Vestager og en forside på avismagasinet Forbrug, der illustrerede en artikelserie om singleliv, udløste medaljerne. Siderne er skabt af nyhedschef Lone Sørensen samt grafikerne Agnete Henriksen og Lotte Overgaard.

Siden avisens designmæssige omlægning af 1. sektion og introduktionen af de daglige avismagasiner forrige år har Jyllands-Posten vundet en stribe præmier for flot avisdesign.

»Det er altid en stor opmuntring for vore dygtige medarbejdere at få en sådan anerkendelse fra profesionelle avisfolk. Sidste år opnåede vi jo guldmedalje for de nye avismagasiner. I år blev det så til to sølvmedaljer. Det er meget tilfredsstillende,« siger ansvarhavende chefredaktør Carsten Juste, Jyllands-Posten.

Politiken vandt guldmedalje for en feature om Marianne Jelveds afgang, og der var én sølvmedalje til Ringkøbing Amts Dagblad, Berlingske Tidende, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

JP

BRANCHENYT
Læs også